Skip to main content
Til toppen

Sony UBP-X800M2B Bluray spiller 4K, Ultra HD-spiller

Varenummer: 512919
Produktnummer: UBPX800M2B.EC1
EAN: 4548736086265
inkl. mva.

DOLBY VISION™
Gi liv til scener med slående detaljer, dypere svartfarger og levende farger. Dolby Vision™ er en HDR-løsning som gir deg en oppslukende og engasjerende kinoopplevelse hjemme i din egen stue.

Ta med kinoen hjem
Få kinofølelsen hjemme med denne Blu-ray-spilleren med 4K Ultra HD. Med 4K UHD-oppløsning får du kinoaktige bilder, mens Dolby Atmos® og DTS:X skaper kinostemningen.

4K-forbedring i sanntid
Få den beste bildekvaliteten med Blu-ray med 4K Ultra HD, og 4K-detaljer i alt du ser på med 4K-oppskalering.

Utviklet for ren lyd
Opplev total lydklarhet med høyoppløselig lyd og DSEE HX-oppskalering.

Få ekte kinolyd med Dolby Atmos® og DTS:X
Lytt til drønnende lyn, hylende sirener og biler som tuter rundt deg, i krystallklar lyd med Dolby Atmos® og DTS:X, de ledende lydkodekene som brukes på kino over hele verden.

Allsidige tilkoblingsmuligheter
Koble til med doble HDMI-innganger for separat lyd-/videoutgang, USB, digital koaksialutgang Wi-Fi og LAN.

Hybrid-Log Gamma
Bilder i standard dynamisk rekkevidde og høy dynamisk rekkevidde kombineres til ett videosignal som kan spilles som SDR på SDR-skjermer eller HDR på HLG HDR-kompatible skjermer.

Alle naturens farger
Via støtten for de nye BT.2020-fargeområdene får du tilgang til et mye bredere fargespekter enn det vanlige TV-signaler kan tilby. Dette svært brede fargeområdet gjør at innholdsleverandører kan levere mer mettede og realistiske farger fra dyp marineblå til naturlig grønn og livlig rød.

Rikere bildekvalitet på enhver skjerm
Se på 4K-HDR-filmer, selv på TV-er uten HDR, og nyt større detaljrikdom både i lyse og mørke områder. HDR-SDR-konverteringen vår oppskalerer HDRs svært store lysspekter til et SDR-bilde. Dette opprettholder en utmerket bildekvalitet selv med konvensjonelle SDR-TV-er. 

Lenker
Min side