Skip to main content
Til toppen

Tamron 24MM F/2.8 Di Iii Osd M1:2

Varenummer: 508947
Produktnummer: F051
EAN: 4960371006659
inkl. mva.

Kompakt og lett 24mm vidvinkelobjektiv for Sonys speilløse systemkameraer med E/FE-fatning. Kompatibelt med fullformat, værsikret konstruksjon, og med utmerket nærgrense (fokuserer ned til skala 1: 2).

Med Tamron 24mm f/2.8 Di III OSD M1:2 får Sony-fotografer et allsidig vidvinkelobjektiv som får med mye av omgivelsene uten å gi et overdrevet dramatisk perspektiv. Passer utmerket til landskapsfotografering, arkitektur, innendørsbilder, gatefotografering og konsertbilder. Rask og stillegående Objektivet er spesielt tilpasset Sonys speilløse systemkameraer (E/FE-fatning) og har rask og stillegående autofokus som er ideell for både fotografering og videoopptak. Det har også støtte for Sonys spesielle fokusteknikk Fast Hybrid AF (kombinert kontrast og fasedetekterende fokus), samt Eye AF (automatisk fokus på motivets øyne). Direct Manual Focus (DMF) gjør det mulig å raskt endre fokus manuellt uten å måtte bytte fokuseringsmetode. Optisk kvalitet av høyeste klasse For å gi best mulig bildekvalitet allerede ved full blenderåpning benyttes en nøye utvalgt kombinasjon av asfæriske linser og LD-glass (Low Dispersion) som minimerer kromatisk aberrasjon. Tamron 24mm f/2.8 Di III OSD M1:2 er dessuten kompatibel med Sonys automatiske objektivkorrigering som retter eventuelle gjenværende bildefeil.Tamrons avanserte BBAR-coating (Broadband Anti-Reflection) reduserer også effektivt sløring, spøkelsesbilder og reflekser, og garanterer bilder med høy kontrast og skarphet, også i vanskelige situasjoner som lav sol, lyskastere på konsert og motiv med skinnende detaljer. Resultatet er en bildekvalitet i absolutt toppklasse! Kompakt og værsikret design Til tross for sin høye optiske ytelse er Tamron 24mm f/2.8 Di III OSD M1:2 et lite og lett vidvinkelobjektiv som passer perfekt på Sonys speilløse kamerahus. Dessuten er det værsikret med gummiforseglinger som forhindrer fukt og støv i å trenge inn, slik at man ikke trenger å bekymre seg for objektivet hvis man blir overrasket av en regnskur. En annen fordel er fluorine-coating på frontlinsen, et belegg som avviser vanndråper, støv og fett, og gjør rengjøringen enklere. Fantastisk nærgrense Muligheten til å kunne komme veldig nærme motivet er en av de mest ettertraktede egenskapene hos et vidvinkelobjektiv, og her brillierer virkelig Tamron. Nærgrensen er bare 12cm, noe som innebærer at man kan fokusere helt ned til skala 1:2 (0,5x forstørrelse). Nesten som et ekte makroobjektiv! Perfekt hvis man vil ta dramatiske nærbilder med uskarp bakgrunn.

 

Egenskaper Utmerket optisk ytelse ved alle blenderåpninger Optimalisert for bruk på Sonys speilløse systemkameraer Lett og kompakt design Støtte for Sony Fast Hybrid AF , Eye AF og Direct Manual Focus Støtte for Sony-kameraers innebygde objektivkorrigering Internfokusering (objektivet endrer ikke størrelse ved fokusering) Rask og stillegående autofokus med OSD-motor (Optimized Silent Drive) Kompatibelt med Tamron Tap-in Console 67mm filterdiameter – samme som hos Tamrons zoomobjektiver for speilløse fullformatkameraer Meget god nærgrense, fokuserer ned til bildeskala 1:2
Lenker
Min side