Skip to main content
Til toppen

Science Image VELA Rack SDI

Varenummer: 514040
Produktnummer: S1
EAN: 6974658120318
inkl. mva.

Multi-protokoll 4K60 streaming enkoder, dekoder og opptaker med Full NDI funksjonalitet.

Multi-Funksjons Streaming Enkoder, Dekoder og Opptaker

VELA Rack SDI fra SCIENCE IMAGE er en anvendelig flerprotokolls enkoder/dekoder og opptaker med 3.4" lyssterk touch display. Funksjonaliteten inkluderer enkoding av 4K UHD signaler over 12G-SDI for live streaming med støtte for RTMP, RTSP, SRT, Full NDI, NDI|HX2 og NDI|HX3. VELA Rack kommer med mange audio funksjoner, inkludert monitorering, miks og intercom. Denne enheten har integrert tally og bi-direksjonell optisk transceiver tilkobling for langdistanse overføring samt USB-A tilkobling.

Samtidig Enkoding og Dekoding

VELA Rack koder opp til 4K60p fra 12G-SDI inngangen i alle normale streaming formater, og i tillegg Full NDI, NDI|HX2 og NDI|HX3. Ikke bare enkoding men også dekoding av NDI fra en mikser eller remote tilkobling, som tillater operatører å se og monitorere retursignal i sanntid og synkronisert med regikontrollen.

3.4" Integrert Touch Display

Det integrerte touch displayet har høy lysstyrke og en oppløsning på 960 x 412 pixler. Det kan vise naturlige farger og gir et brukervennlig grensesnitt for enkel og komfortabel betjening. Det er også en innebygget høyttaler for intercom og stero audio funksjoner. 

4K Opptak med SSD

Man kan også gjøre opptak av HD og 4K60p med 10-bit 4:4:4 kvalitet, med pause, play og spolefunksjoner ved å bruke en høyhastighets SSD via en tilleggsmodul med SSD Dock. (Solgt separat). En enkelt SSD kan ta opp inntil 5,5 time med høykvalitets video med en bitrate opp til 100 Mbps. 

Rackmontering

Til VELA Rack SDI finnes også en hylle for montering i rack. Inntil tre enheter får plass på 1U. 

Egenskaper
Tilkobling 12G-SDI
Støtter produktet NDI Full NDI, NDI|HX2, NDI|HX3
Strøm PoE, Strømadapter
Lenker
Min side