Skip to main content
Til toppen

Vizrt NSP12GIO Connect Spark Plus I/O 12G SDI konverter

Varenummer: 506710
Produktnummer: NSP12GIO
inkl. mva.

Send ethvert HD- eller 4K-SDI-signal over IP raskt og enkelt uten komplekst oppsett.

NewTek Spark™ Plus IO 12G-SDI koder og dekoder 12G-SDI kilder til og fra IP-vennlig NDI® med opptil 2160p ultrahøy oppløsning for bedre bildekvalitet, bildefrekvenser og fargegjengivelse, som imøtekommer de mest krevende mediearbeidsflytene.

"Med Spark Plus IO 12G-SDI er vi i stand til å støtte hele spekteret av videoproduksjonsbehov med de banebrytende fordelene av NDI® for å spare produsentene tid og penger samtidig som det åpner opp for nye kreative muligheter," sa Barbara Spicek, president i NewTek. "Dette nye produktet tjener til å befeste forpliktelsen til NewTek og Vizrt Group om å bygge produkter som lar kundene våre fortelle flere historier, bedre fortalt."

NewTek Spark Plus IO 12G-SDI gir video- og medieproduksjonsfagfolk en rask og enkel løsning for å konvertere 12G-SDI UHD-video til en IP-basert medieproduksjonsarbeidsflyt. Den kobles enkelt til 12G-SDI-kameraer eller enheter, konverterer videosignalet til NDI og deler det med hvilket som helst kompatibelt system, enhet eller program hvor som helst i nettverket, inkludert UHD-skjermer, skjermer, projektorer eller videovegger. Den kan også gjøre om enhver eldre 12G-SDI-aktivert utstyrsenhet som en skjerm eller monitor til et NDI-signal på nettverket ved å bruke dekoderfunksjonaliteten. Oppsett krever bare én Ethernet-kabel. Et webbasert grensesnitt muliggjør enkel konfigurasjon og overvåking fra en skrivebord- eller mobilnettleser, samt tellerstøtte via NDI og muligheten til å montere på kameraer.

Spark-familien av konvertere er kompatible med hundrevis av systemer, enheter og applikasjoner som støtter NDI-teknologi. Sparks passer perfekt sammen med TriCaster® Mini 4K og TriCaster TC1 for en konfigurasjonsfri NDI-opplevelse og fleksibilitet til å rute NDI til skjermer.

  • Bi-retningsoverføring mellom 12G-SDI og NDI® for ultra høy kvalitet med nær-null forsinkelse
  • 12G-SDI videoinngang eller -utgang med innebygd lyd
  • Støtter opptil 4K ved 60 bilder per sekund inngang og utgang
  • Valgfri multicast-modus for å imøtekomme hensyn til nettverksbåndbredde
  • Fjernkonfigurasjon og overvåking via et webbasert brukergrensesnitt
  • Tally-støtte via NDI®, med innebygd program/forhåndsvisningstallylys
  • Strøm over Ethernet (POE) eller strømadapter
  • Industristandard, gjengefeste kameramontering
  • Kompatibel med alle systemer, enheter og applikasjoner som støtter NDI®

 

Egenskaper
Tilkobling HD-SDI, 3G-SDI, 6G-SDI, 12G-SDI
Strøm PoE, Strømadapter
Farge Grå
UNSPSC 45111800
Lenker
Min side