Skip to main content
Til toppen

Sony WH-XB910NB Sort trådløs hodetelefon

Varenummer: 509733
Produktnummer: WH-XB910NB-VU
EAN: 4548736131088
inkl. mva.

La deg rive med av nattklubblignende bass
Kom nærmere musikken du liker. Sonys WH-XB910N-hodetelefoner gir deg festival- og nattklubbstemning med enestående bass og forbedret støyreduksjon.

EXTRA BASS gir imponerende dyp og slagkraftig lyd
WH-XB910N-hodetelefonene med støyreduksjon forbedrer alle de lave frekvensene for enestående bass. En egen basskanal på hodetelefonkabinettet og økt lufttetthet mellom driverenhetene og trommehinnene bidrar til presise, slagkraftige rytmer som løfter hvert spor. Disse trådløse hodetelefonene spiller likevel av klare vokaler for å gi deg en svært fyldig og balansert lytteopplevelse.

Støyreduksjon for musikalsk lykke
Med dobbel støysensorteknologi tar WH-XB910N digital støyreduksjon til et nytt nivå. Nå kan du virkelig stenge verden ute og nyte din egen private fest med musikken din.

Krystallklare samtaler
WH-XB910N har svært klar anropskvalitet takket være teknologi for nøyaktig stemmeregistrering, som kombinerer to innebygde mikrofoner med avansert lydsignalbehandling.

Mer naturlig omgivelseslyd
Med to feedforward- og feedbackmikrofoner fanger WH-XB910N inn mer av omgivelseslyden rundt deg. Slik får du en naturlig lytteopplevelse samtidig som du holder kontakten med omgivelsene. Du kan også justere omgivelseslyd med Sony | Headphones Connect-appen og blokkere støy samtidig som du hører viktige lyder.

Kontroll ved fingertuppene
Endre spor, juster volum og utfør anrop ved å trykke på eller dra på berøringspanelet på siden av hodetelefonene. Trenger du å høre stemmer eller lyder rundt deg raskt? Bare plasser hånden over kabinettet for å skru ned musikkvolumet umiddelbart og slippe omgivelseslyd inn.

Bytt enkelt mellom enheter
WH-XB910N-hodetelefoner med flerpunktstilkobling kan pares med to Bluetooth-enheter samtidig, noe som gjør dem svært praktiske. Når du mottar et anrop, vet hodetelefonene hvilken enhet som ringer og kobles automatisk til den riktige. Du vil også raskt og problemfritt kunne bytte hodetelefonene til hvilken som helst av de to enhetene kun ved et tastetrykk.

En perfekt passform holder musikken inne
Bruk skyvejusteringen til å finne din perfekte passform og få timevis med komfortabel lytting. Lytt til musikk og blokker støy for å få en god akustisk opplevelse.

Musikk og komfort hele dagen
Sonys WH-XB910N-hodetelefoner har myke, ovale øreputer, slik at du ikke trenger å ta en pause fra det du liker best, enten det er musikk, filmer eller serier. Komfortabelt syntetisk skinn og uretanmaterialer kombineres med en optimal øreputestruktur og mål for enestående brukervennlighet.

Så oppslukende, så virkelig
Fordyp deg i altoppslukende lyd. Akkurat som om du er på en konsert, eller sammen med artisten i studio. Med 360 Reality Audio har musikk aldri før vært så oppslukende. Disse hodetelefonene gir deg 360 Reality Audio.

Bærekraft i tankene
Produktene våre er ikke bare laget for å være stilige, men også med på tanke på miljøet. Plast brukes ikke i emballasjen for WH-XB910N, noe som reflekterer engasjementet til Sony om å redusere miljøbelastningen til produktene og Sonys praksiser.

Egenskaper
UNSPSC 52161514
Sony WH-1000XM5B Trådløs hodetelefon med støyreduksjon Sort

511766
WH-1000XM5B-VU
Sony WH-1000XM4B Trådløs hodetelefon med støyreduksjon Sort

Blåtann hodetelefon med høyoppløselig lyd og støyreduksjon

509726
WH-1000XM4B-VU
Sony WH-1000XM4S-VU Trådløs hodetelefon med støyreduksjon Sølv

Blåtann hodetelefon med høyoppløselig lyd og støyreduksjon

509727
WH-1000XM4S-VU
Sony WH-XB910NL Blå trådløs hodetelefon

509734
WH-XB910NL-VU
Lenker
Min side