Skip to main content
Til toppen

Yealink UVC84 Videokonferanse kamera 4k PTZ

Varenummer: 513930
Produktnummer: UVC84
inkl. mva.

Ekte 4K-kamera, bring ekstrem skarphet til alle møteplasser
Kombinert med 4K-sensor og revolusjonerende ny ID-design, gir Yealink UVC84 USB-kamera en beste videoopplevelse noensinne for møtet ditt. Med 12x optisk tapsfri zoom og 3x digital zoom, gjengir UVC84 hver eneste detalj i møterommet, som passer perfekt for mellomstore og store rom. Videre dekker UVC84 et bredt synsfelt på 80°, med mekanisk panorering, tilt som enkelt kan gjøres enten med fjernkontroll eller Yealink kamerakontroll plug-in-programvare. Yealink UVC84 leverer førsteklasses videokvalitet til alle deltakere, og er det ideelle valget for en virkelig samarbeidende, naturtro kommunikasjon.

Viktige funksjoner og fordeler

4K Ultra HD-videokvalitet
UVC84-kameraet leverer 4K-videoutgang med utmerket skarphet og glatthet, gjengir nøyaktig alle detaljer, farger og gir deg derfor en levende videoopplevelse.

36x HD-zoom, 80° synsfelt
Med 12X optisk pluss 3X digital zoom og 80° synsfelt kan UVC84 enkelt dekke mellomstore eller store møterom. Alle som sitter i møterommet kan tydelig sees av den eksterne parten. Integrert med lyd UVC84-kameraet integrerer også lydfunksjonen i den. Perfekt arbeid med UVC84-kameraet, VCM34-mikrofonen eller VCM38-takmikrofonen kombinert med MSpeaker II-lydplanken er i stand til å gi en fantastisk lydopplevelse.

Auto Framing
UVC84 kameraet har som mål å gi en bedre auto innramming funksjon for å frigjøre hendene fra å gjøre PTZ kontroll og få deg til å fokusere på møtet.

Flere installasjonsalternativer
Det komplette monteringssettet lar deg enten sette UVC84 på konferansebordet, eller montere det på toppen av TV-en, på veggen, i taket, på et TV-stativ eller et stativ med stor fleksibilitet i henhold til dine behov

Videokamera
Oppløsning sensor 4k
Mikrofoninngang RJ45 Female, Minijack 3.5mm TRS Female
Optikk vidvinkel i mm 3.9
Optikk Tele i mm 46.8
Zoom x 12.0
Egenskaper
Tilkobling USB
Strøm AC100V-240V 50/60Hz
Lenker
Min side