Skip to main content
Til toppen

Zhiyun Smooth X Grey Kompakt gimbal til mobiltelefon

Varenummer: 510047
Produktnummer:
inkl. mva.

Kompakt og sammenleggbar gimbal for mobiltelefon.

Zhiyun Smooth-X gimbal er kompakt og sammenleggbar, med en brukstid på 5,5 timer, perfekt til å ta med seg på tur. Den er kompatibel med de aller fleste smarttelefoner, har 2-akset stabilisering, flere kreative moduser og en gratis Zhiyun Cami-app.

Full kontroll:
Den enkle og intuitive funksjonaliteten gjør at du får full kontroll på filmingen, selv med en hånd. Med kun en enkel gest som kan identifiseres av både av front- og bak kameraet, kan du ta selfie eller starte innspillingen.

Design:
Det kompakte designet til gimbalen passer rett i jakkelommen og gjør den enkel å ta med seg hvor enn du skal.

Funksjonalitet:
Gimbalen kommer utstyrt med en mengde av variert funksjonalitet som vil være nyttig i enhver anledning. Ta alt fra vakre landskapsbilder til flotte selfies. Overgangen mellom de ulike modusene skjer nesten øyeblikkelig.

Sporing:
Zhiyun Smooth-X er utstyrt med sporing som gjør at du får perfekte actionbilder. Det eneste du trenger å gjøre er å la Smooth-X gjøre jobben for deg! La Smooth-X følge handlingen og de raske bevegelsene og vips så har du et perfekt resultat.

Gratis app:
Utforsk kreativiteten med gratis appen Zhiyun Cami, tilgjengelig for både iOS og Android. Appen tilbyr flere inteligente funksjoner som SmartFollow 2.0 og mange fler.

Batteri:
Zhiyun Smooth-X gimbal er utstyrt med et kraftig 850 mAh lithium-ion batteri, som gir en brukstid på 5,5 timer. Enheten fulllades på kun 3 timer.

Mer informasjon finner du på produsentens hjemmeside.

Inkludert i pakken:
- USB type-C ladekabel
- Hurtigstartveiledning

Zhiyun Smooth 5S Grey Kompakt gimbal til mobiltelefon

Balansestativ for mobiltelefon med innebygget LED lys

512453
C030117G3
Lenker
Min side