Skip to main content
Til toppen

Zoom PodTrak P8 Podcast mikser og opptaker 8 spor

Varenummer: 510077
Produktnummer: P8
inkl. mva.

PodTrak P8: Den Ultimate Bærbare Podcast-Produksjonsstasjonen

Med spesialtilpasset funksjonalitet for opptak, redigering og produksjon av profesjonelle podcasts med flere deltakere, uavhengig av sted og uten behov for en datamaskin, tar Zoom PodTrak P8 podcasting til neste nivå. Den bærbare podcast-opptakeren tilbyr flersporsopptak, støtter opptil seks mikrofoner samtidig, håndterer to ekkofrie eksterne samtaler, gir individuelle hodetelefonstrømmer til gjestene, og alt dette i en enkel og intuitiv pakke takket være den store fargeberøringsskjermen.

Med lettfattelige, taktile kontroller og kraftfulle lydbehandlings- og redigeringsfunksjoner er PodTrak P8 designet for å levere upåklagelig lyd til komplekse podcaster. Enten du bruker dynamiske mikrofoner eller kondensatormikrofoner, tilbyr de seks mikrofonforsterkerne balanserte XLR-innganger, fantomspenning og opptil 70 dB forsterkning, som sikrer optimale opptaksnivåer for forskjellige mikrofoner, inkludert profesjonelle alternativer som Shure SM7B.

Med seks 3,5 mm stereohodetelefonutganger gir PodTrak P8 individuelle headsetmixer til deg og dine gjester, hver med en fargekodet kontroll for enkel justering. For hjemmestudioet ditt har den også balanserte 1/4" høyttalerutganger med volumkontroll. Ekkofrie eksterne samtaler håndteres elegant ved å koble smarttelefonen via 3,5 mm TRRS-porten eller datamaskinen via USB, begge metoder støttet samtidig. Mix-minus-funksjonen sikrer en ren lydopplevelse for eksterne gjester uten ekko eller tilbakemelding.

PodTrak P8 støtter også trådløse fjerngjester gjennom Zoom BTA-2 Bluetooth-mottakeren, noe som gir ekstra fleksibilitet for samtaler. Med ni "Sound pads" ved siden av den fargefulle berøringsskjermen, kan du enkelt forbedre podcasten med musikk, jingler, annonser og lydeffekter. PodTrak P8 tilbyr også enkel tilgang til volumkontroll, demping og on-air-funksjoner for hver inngangskanal, noe som gjør styringen enkel og rask.

Opptil 13 spor kan tas opp samtidig, inkludert mikrofoninngangskanaler, smarttelefoninnganger og lydputer. Innebygde redigeringsfunksjoner gir muligheten til å trimme, dele, kombinere og fade lydklipp direkte på enheten, slik at du kan redigere og eksportere podcaster uten bruk av datamaskinen.

PodTrak P8 gir deg også muligheten til å ta opp direkte til et SD-kort, og kan fungere som et lydgrensesnitt for datamaskiner og mobile enheter. Drevet av AA-batterier, strømadapter eller USB, gir den deg fleksibilitet til å bruke den hvor som helst.

Med innebygde effekter som kompressor, limiter, tonekontroller og lavkutt-filter gir PodTrak P8 en profesjonell og polert lyd til opptakene dine. Mikrofonforsterkerjustering, limiter, tonekontroller, kompressor/de-esser og valgfri støyreduksjon gir muligheten til å finjustere lyden for en utmerket produksjon.

PodTrak P8 er den ultimate alt-i-ett-løsningen for podcasting, designet for å gjøre produksjonsprosessen enkel, effektiv og profesjonell. Med dens avanserte funksjoner og enkel bruk, tar den podcasting til et helt nytt nivå.

Lenker
Min side