Skip to main content
Til toppen

Angelbird AV PRO SD MK2 V60 Minnekort

Varenummer: 499501
Produktnummer:
Fra: inkl. mva.

SDXC minnekort med UHS-II grensesnitt og V60 klassifisering

Angelbird sine AV Pro Line minnekort er designet for stor bitdybde, raske bildehastigheter og høy oppløsning i 4K og mer. Kameraer kommer med stadig mer krevende opptaksformater som krever minnekort som kan håndtere de store datamengdene. Derfor er det viktig at man velger rett opptaksmedie med de rette klassifiseringer. En klassifisering for SDXC minnekort som vi anbefaler at man legger mest vekt på er Video Speed Class. Denne angir hvilken skrivehastighet (i MB) som kortet aldri skal gå lavere enn. For SD-kort er det i dag tre klasser for dette: V30, V60 og V90. Sørg for at minnekortet ditt støtter det kameraet ditt yter i de mest krevende opptaksformater. 

AV Pro MK2 UHS-II SDXC minnekort utnytter UHS-II bussen for å støtte en vedvarende lesehastighet på 280 MB/s og en skrivhastiget på 260 MB/s. Dette minnekortet har også blitt utviklet med V60 Video Speed Class klassifisering, som garanterer at skrivehastigheten ikke skal droppe under 60 MB/s (480 Mpbs). UHS-II minnekort oppnår sin hastighet med en ekstra rekke pinner på kortets grensesnitt. Selv om kortet er utviklet for UHS-II og V60 kompatible kameraer, kan det også brukes i enheter som ikke støtter denne UHS standarden. Vær da oppmerksom på at kortet vil oppnå den hastighet som den enheten støtter. 

AV Pro kortene er bygget for ekstreme påkjenninger og er beskyttet mot vannsprut, støt, røntgenstråling og elektromagnetisk påvirkning. Med Angelbirds Stable Stream teknologi oppnås optimal hastighet og ytelse, samt pålitelighet og stabilitet. Minnekortene har også innebygget bryter for skrivebeskyttelse og omfattes av en 3 års produsentgaranti ved registrering av produktet hos produsenten innen 30 dager fra kjøp. Denne garantien omfatter kundeservice, teknisk support og gratis programvare for gjenoppretting fra Angelbirds tekniske avdeling i Østerrike. 

Hastighetsklasse V60
Maksimal skrivehastighet 160 MB/s
Bus type UHS-II
Lagringstype Minnekort
Maksimal lesehastighet 280 MB/s
Type SD
Angelbird AV PRO SD MK2 V90 Minnekort

SDXC minnekort med UHS-II grensesnitt og V90 klassifisering

499502

Fra:
Lenker
Min side