Skip to main content
Til toppen

Blackmagic Teranex Mini Smart Panel

Varenummer: 503008
Produktnummer: CONVNTRM/YA/SMTPN
EAN: 9338716003376
inkl. mva.

Frontpanel for Teranex produktene, med knapper og LCD skjerm

Legg til kontroller på frontpanelet på Teranex Mini-modellene dine for å justere innstillinger og slå funksjoner av og på. Teranex Minis valgfrie premium frontpanel inkluderer trykknapper og en innebygd LCD-skjerm for enklere oppsett. LCD-skjermen viser også videoen som går gjennom hver av omformerne dine! Det førsteklasses frontpanelet er perfekt når du er ute i felten eller på settet uten eksterne skjermer, eller til og med når du har flere omformere montert i utstyrsstativer og bare vil se hva som går gjennom dem alle!

Overvåk video på omformeren/konverteren din!

Teranex Mini Smart Panel fjerner usikkerheten når du bruker en omformer! Nå kan du se videoen gå gjennom omformeren din ved hjelp av den innebygde LCD-skjermen.
Panelet har også trykknapper og en meny som er enkel å navigere i på skjermen, slik at du raskt kan justere og lagre innstillinger. Teranex Mini Smart Panel er perfekt når du er ute i felten eller på settet uten eksterne skjermer, eller til og med når du har flere omformere montert i utstyrsstativer og bare vil se hva som går gjennom dem alle!

 

Egenskaper
UNSPSC 45111800
Lenker
Min side