Skip to main content
Til toppen

Haivision BeOnAir streamingpakke enkoder med to modem

Varenummer: 501704
Produktnummer: AW-BOA-PACK
inkl. mva.

Streamingpakke med encoder som har HDMI og HD-SDI inn samt to innebygde modemer for 4G, Wifi og Ethernet. Samtidig streaming til 5 forskjellige destinasjoner. Lisens for smarttelefon(iOS/Android) følger med.

BeOnAIR er en prisgunstig streamingløsning med broadcast kvalitet. Denne alt-i-ett pakken gir deg en enkel og robust løsning for å sende live fra hvor som helst til fleste streaming platformer.

Pakken består av en encoder med to 4G modemer, Wifi og Ethernet tilkobling som kobler seg opp mot en skyserverløsning. Senderen har innebygget batteri for inntil 2 timers drift. 
Encoderen har HDMI og HD-SDI inngang og lager høykvalitetst videostream i h264 formatet med en bitrate på opptil 20Mbps. På lydsiden kan den encodere inntil 4 lydkanaler med en bitrate på opptil 512kbps - perfekt for musikk.

Du kan også benytte den kostnadsfri Appen MoJoPro på din smarttelefon og kombinere både mobiltilkobling(4G/5G) og Wifi - med andre ord kan du gjøre stabile sendinger fra felten.

Signalene fra encoderen eller mobilappen sendes til en skyserver hvor disse samles og sendes ut til inntil 5 forskjellige destinasjoner, som for eksempel Facebook, YouTube, Vimeo, Twitch, RTMP, RTSP, SRT, HLS osv. Skyserveren har også en innebygget transkoder som kan brukes for å endre oppløsning, bitrate eller framerate - eller for å stabilisere signalet.

I pakken er support og drift av skyserver inkludert første år.

 

Mer informasjon om løsningen finner du her eller ta kontakt med oss for en demonstarsjon.

 

Lenker
Min side