Skip to main content
Til toppen

Lark M1 Solo, Trådløs mikrofonsystem med en sender, Hollyland

Varenummer: 512353
Produktnummer: LARK M1-1:1
EAN: 6970758743020
inkl. mva.

Kompakt trådløst mikrofonsystem med en sendere og en mottaker. Utgang for iPhone/iPad(Lightning) , Android(USB-C) og 3,5mm for kamera

Lark M1 trådløs mikrofon tar opp med rundstrålende mikrofon og har et slankt og kompakt hus. Designet for YouTubere, vloggere, live streamere eller noen som bryr seg om lyd av høy kvalitet for videoer.

  • HearClear støyreduksjon
  • Lade & lagre To-i-ett
  • Enkel å bruke Plug and Play-design
  • Lite og lett design
  • Hi-Fi lydkvalitet
  • Stabil tilkobling
  • 200 m rekkevidde i fri sikt og med statisk sender/mottager
  • Bred kompatibilitet

HearClear støyreduksjon med ett klikk Hollylands innovative HearClear Smart støyreduksjons-teknologi som kan skrus på med ett klikk. Du kan stole på den avanserte HearClear-funksjonen som filtrerer ut omgivelsesstøy for klare taleopptak. Ved å slå av denne funksjonen, gir det en rikere lydatmosfære for en sanntidseffekt.

Ultra-Mini lade & lagre - To-i-ett-design M1 er virkelig kompakt og veier kun 11,8 g  og er <1cm i tykk. Denne kompakte mikrofonen er lett nok til at den kan festes på nesten alle krager. TX: Opptil 8 timers arbeidsstid med en full oppladning RX: Opptil 8 timers arbeidstid med full opplading

Lading av både sender og mottager på 1,5 time via USB-C. Merk: Begge har en USB - C-port for direkte lading.

Kraftig evne til selvtilpasning for profesjonelle resultater 
M1 har en kraftig selvadaptiv algoritme for lydbehandling som styrer og forenkler driften for enkelt å oppnå profesjonelle resultater hver gang. Den intelligente enhets-identifikasjonen er klar til bruk direkte fra ladeetuiet og justerer automatisk innstillingene for mobil- og kameravolum, uten behov for kjedelige manuelle innstillinger. Merk: Avanserte innstillinger tillater manuell paring og funksjoner for modusbytte.

Hi-Fi lydkvalitet, rike lysdetaljer 
Ved å ta i bruk LC3 Codec-teknologi, har Lark M1 en forbedret samplingsfrekvens på opptil 48kHz/16bit, så dens rundstrålende mikrofon kan ta opp lyder med utrolig rike detaljer.

200 m lang trådløs avstand 
Oppnå et profesjonelt, uavbrutt opptaksresultat med M1 sine interferensfrie åpne romavstander på opptil 200 m i fri sikt(LOS - lab testresultater) og den eksklusive teknologien for automatisk frekvensteknologi. Typisk 40m ved fri bevegelse.

Enkel og elegant Klipp slik du liker det 
M1 sin buede kant og matte UV-malte overflate gjør den behagelig å bære og akustisk ytelse er optimalisert av et teksturert skin og et elegant metallnett.

Bred kompatibilitet 
Støtter kameraer, iOS, Android-telefoner, nettbrett eller datamaskinforbindelse med fire kabler som brukere kan velge mellom i henhold til ønsket enhet: Standard 3,5 mm TRS-til-TRS ( for kameraer ) standard 3,5 mm TRS-til-TRRS patch-kabler (for datamaskiner/telefoner med 3,5 mm grensesnitt) Valgfri 3,5 mm TRS-til-belysning (for iPhone/iPad). Valgfri 3,5 mm TRS-til-type-C (for Android iPhones) Merk: Hollylands originale patch-kabler anbefales for å unngå problemer med kompatibilitet. Banebrytende DSP-EN og den revolusjonerende algoritmen for støyreduksjon gir opptakskvalitet med høy ytelse i praktisk talt alle opptaksmiljøer.

 

Mer informasjon finner du på produsenten Hollylands sin hjemmeside.

Egenskaper
Farge Svart
UNSPSC 5.2161551E7
Rekkevidde LOS 200.0 meter
Hollyland Lark M1 Duo trådløst mikrofonsystem med to sendere og ladeboks

Kompakt trådløst mikrofonsystem med to sendere og en mottaker. Utgang for iPhone/iPad(Lightning) , Android(USB-C) og 3,5mm for kamera

512352
LARK M1-1:2
Lenker
Min side