Skip to main content
Til toppen

Manfrotto MVMXPRO500 Ettbensstativkit Video

Varenummer: 506427
Produktnummer: MVMXPRO500
EAN: 8024221667264
inkl. mva.

Monopod i Aluminium med base og hode 78-203cm 8kg

XPRO 4-seksjoners enbensstativ hode & FLUIDTECH base

  • FLUIDTECH væskedempet base for myke bevegelser i alle retninger
  • Quick Power Lock låser benseksjonene sikkert og gir rask innretting
  • Nydesignede gummibenvarmere for rask og sikker håndtering
  • Bra arbeidshøyde for overperspektiv
  • Et inspirerende profesjonelt videohode

XPRO 4-seksjoners videobenstativ er et profesjonelt helt væskedempet enbenstativ som er laget for å tilfredsstille filmere som vil dra nytte av høyden på sitt stativ, og nå over folkemassen. Også for å oppnå en rekke ulike fotovinkler. Dette state-of-the-art Manfrottostativ har arvet den perfekte kombinasjonen av stivhet og sikre benlås, fra de profesjonelle 190 og 055 stativene. Manfrotto's væskedempede base (MVMXPROBASE) med den innovative FLUIDTECH systemet, som gjør Manfrotto XPRO Monopod+ til det første i sitt slag på markedet med 3D-fluiditet.

FLUIDTECH stativbase gjør det mulig med ultimate myke tagninger med panorering, tilt og vridning for flere nye perspektiv. De 3 innfellbare føttene gjør det ekstremt portabelt når de vikes inn og gjør at enbenstativet kan transporteres lett overalt. De nye D-formede rørene i aluminium forbedrer betraktelig antirotasjonsmotstanden i hele stativet etter fotografens raske rotasjonsbevegelser. I kombinasjon med Quick Power Lock (QPL) som sterkt låser låseknotten på benrørets flate side, og eliminerer uønskede rykkede bevegelser. Den nydesignede leggvarmeren garanterer enestående grap og full filmkontroll med en spesialversjon av det fremgangrike Manfrotto 500 videohodet.

MVMXPRO500 utnytter MVH500A hodets kraftfulle motvektssystem for å håndtere tyngre utstyr som kamera med utbyttbare objektiv, med en bredere plattform for å støtte HDSLR-hus. Det er ekstra lett og kompakt, slik at du ikke merker at det finnes i din fotoveske, men du kan alltid stole på at det støtter opp til imponerende 8kg. Kombinasjonen av væskedemping fra både 500 hodet og FLUIDTECH basen gjør dette perfekte stativet for krevende videografer som behøver et smart, raskt-å-sette-opp og lett å bruke stativ for sine profesjonelle videofilmer. Kamera klikker raskt i sporet ovenifra takket være sidelåssystemet (raskere enn å skytes inn fra baksiden) og det er så sikkert at det finnes ingen behov for et sekundært lås. MVMXPRO500 har et Easy Link uttak for å koble en ekstern bildeskjerm eller annet tilbehør, og det leveres med Manfrotto 500PLONG videokameraplate. MVMXPRO500 erstatter Manfrotto MVM500A.

Benlåstype Flipplås

Benrør Diameter 19, 22.5, 26, 30 mm

Max Arbeidstemperatur 60 °C

Min Arbeidstemperatur -20 °C

Panoramarotasjon 360 °

Platetype 500PLONG

Hurtigutløser Ja

Tilbehør Kompabilitet 500HLV

Type stativ Monopod
Bowl størrelse Flat
Maksimal belastning 8.0 kg
Største høyde 203.0 cm
Minste høyde 78.0 cm
Minste lengde nedpakket 78.0 cm
Egenskaper
UNSPSC 45121602
Produktets vekt 1950.0 g
Lengde 78.0 cm
Lenker
Min side