Skip to main content
Til toppen

Manfrotto Ryggsekk Pro Light Cinematic Expand

Varenummer: 505950
Produktnummer: MB PL-CB-EX
EAN: 8024221681901
inkl. mva.

 

  • Utvidbar front for modulært videokamera med montert håndtak
  • Stødabsorberende Flexi Divider System for støtdemping
  • Sterk, lett konstruksjon designet for lange reiser
  • Unnagjemt stropp for transport av videorammer og stativ
  • Praktisk sidetilgang for raske linseendringer

Manfrotto Pro Light Cinematic Expand videoryggsekk er en profesjonell videografveske designet for et enmanslag som trenger å bære alt som kreves for å gjøre jobben sin i en enkelt veske. Denne ryggsekken er konstruert for å holde og beskytte et modulær videokamera med opptil 70-200/2.8 mm montert og opptil 10 objektiv, videotilbehør eller kamerahus. Manfrottos signatur, Camera Protection System skilleveggene, garanterer optimal beskyttelse fra veskens hjerte. En uavhengig kontrollpostvennlig lomme for bærbar PC kan romme en enhet opp til 17''.

Takket være den utvidbare fronten, kan denne ryggsekken bli større for å passe et videokamera med et håndtak montert. Med en enkelt gest kan vesken utvides og konfigurasjonen endres til et praktisk arbeidsmodus. Når ryggsekken må være så kompakt som mulig for reise, kan frontpanelet enkelt bli gjort mindre for å passe på kabinveskestørrelse. Det nye Flexi Shock Absorbing System bidrar til å plassere forskjellige kameraer i riktig posisjon for å gi plass til det utvidbare håndtaket mens du demper innholdet for optimal kamerabeskyttelse.

Vesken har også rask tilgang til den indre glidelåsen fra siden, slik at du kan bytte linsen uten å miste et sekund. Forsiden og siden Never-Lose-båndet sikrer at videoutstyret ditt er perfekt støttet i vesken din. Brystreimene, skulderreimene og midjebeltet er fullt justerbare for den mest komfortable, tilpassede passformen. Ryggsekken er laget av vannavvisende Rip-Stop nylon / polyester, hul ITW Nexus spenne og Duraflex-maskinvare, og er ultralett, men likevel sterk nok til å beskytte en stor mengde utstyr for lange arbeidsøkter. Det har også ytre glidelås eller strekklommer for tilbehør og en vannflaske. Ryggsekken leveres med DuoFace sol / regndeksel for å beskytte mot tøft vær og reflekterer sollys for å holde utstyret kaldt og tørt hele dagen.

Laptop-lomme 17
Største innvendige bredde 33.0 cm
Største innvendige lengde 52.0 cm
Type Ryggsekk
Største innvendige høyde 21.5 cm
Egenskaper
Produktets vekt 2.6 g
Lengde 59.0 cm
Bredde 36.5 cm
Høyde 23.0 cm
Manfrotto Ryggsekk Pro Light Cinematic Balance

505949
MB PL-CB-BA
Lenker
Min side