Skip to main content
Til toppen

NanLite FORZA 500 II COB LED Bowens Mount lampe

Varenummer: 513495
Produktnummer: 12-2047
EAN: 6949987423324
inkl. mva.

5600K, 500W

Nanlite Forza 500 II LED-lys ytelse er eksepsjonelt kraftig til tross for at den er meget kompakt og lett. Den bygger på alle styrkene til originalen, men er forbedret på alle områder. Forza 500 II er laget med tanke på profesjonell produksjon og har derfor en slitesterk konstruksjon, kontrollmuligheter for Bluetooth, DMX/RDM, trådløs 2.4G, og en beskyttet glassdekket COB. Kontrollenheten er fullstendig redesignet og kan kjøre effektivt på vekselstrøm, sidemonterte 26V eller 14,4V-14,8V V-Mount-batterier (selges separat). Du kan ha full tillit til ytelsen fordi lyset 500 II produserer er meget fargenøyaktig, og 500 II lar deg også justere grønn-til-magenta-forskyvningen med +/- 80, noe som er mulig med W(RG) LED-lys kammer.

Kontrollenheten er betydelig mindre enn forrige generasjon og fungerer uten vifte. Dimming justeres i trinn på 0,1% for å finjustere intensiteten. De medfølgende kablene er mye lengre: 6m for strømkabelen, 3m for headkabel, og betydelig lengre headkabler er tilgjengelig separat. Enheten er kompatibel med et stort antall Bowens-Mount lysmodifikatorer, samt Nanlites egne varianter. En nyttig 55° reflektor er inkludert og det er mange andre modifikatorer tilgjengelig, for eksempel FL-20G Fresnel med metall barndoors (selges separat), noe som øker ytelsen betydelig.

Yoke er også helt redesignet og tillater 360° buet rotasjon for å gi et større vippeområde med store modifikatorer. Det har en trinnløs, ensidig lås for enkel plassering, et paraplyfeste som gir flere alternativer for lysforming, samt at basen er kompatibel med både 5/8’’ baby pins og 1 1/8 tommer junior pins. Viften har 4 moduser: Smart, full hastighet, lav hastighet og AV for absolutt stillhet. Alt bevares trygt i enn redesignet og polstret bæreveske med forbedret beskyttelse. En USB-port tillater fastvareoppdateringer slik at nye funksjoner kan legges til i fremtiden. Den kan også levere strøm til trådløse DMX-mottakere (selges separat) eller andre enheter.

Kompakt krafthus

Forza tilbyr meget høy lyskvalitet, samtidig som enhetene er så kompakte og lette som mulig. Hver eneste lille del av designet er nøye gjennomtenkt, slik som den rektangulære formen på hodene og kontrollenhetene som kan stables ved oppsett eller oppbevaring. Forza 500 II byr på en imponerende ytelse fra et slående kompakt og lett hode.

Stol på det du ser

Nanlite-brukere roser først og fremst den flotte og vakre lyskvaliteten som armaturene våre produserer. Lys fra Forza 500 II ser ikke bare bra ut, det er også nøyaktig. I etterproduksjon kommer du ikke til å kaste bort tid på å prøve å fikse fargeproblemer.

App og DMX-kontroll

Du kan fullstendig kontrollere Forza 500 II med telefonen din via Bluetooth med den gratis NANLINK appen for iOS og Android. Kontrollenheten har låsende DMX/RDM-inn- og utporter for avansert kontroll. Innebygd 2.4G lar deg bruke WS-RC-C2-fjernkontrollen (selges separat) eller WS-TB-1 senderboksen (selges separat) for større oppsett.

G/M-justering

I opptakssituasjoner der du trenger å blande lys fra 500 II med omgivelseslys eller andre armaturer, kan det være meget nyttig å justere grønn-til-magenta-forskyvningen for å matche de andre lyskildene. Funksjonen er også nyttig når du prøver å oppnå et spesifikt utseende og trenger å justere fargen for å oppnå ønsket resultat. Det er uvanlig at 5600K-armatur har G/M-justering, men du får det med Forza 500 II.

Mange forbedringer

Kontrollenheten har batteriplater som er lett tilgjengelig på sidene og som har plass til batterier i ulike størrelser. Alle kabler festes til toppen av kontrollenheten slik at den flate basen kan hvile på overflater når den er i bruk. Den medfølgende klemmen for hurtigutløser er solid bygget, enkel å betjene og fungerer med runde eller firkantede stativer og andre «rammeverk». OLED-skjermen er lettlest, har intuitive kontroller og en låseknapp for å forhindre uønskede endringer i innstillingene. Det er 11 innebygde effekter som kan tilpasses og lagres som forhåndsinnstillinger i NANLINK-appen.

Tiår med fokus

Dette er andre generasjon av det populære verktøyet med forbedringer og oppgraderinger som gjør enheten bedre enn noen gang. Forza II er laget av et selskap hvis fokus i over 30 år har vært å produsere LED- lys for videoproduksjon og fotografering. All den erfaringen kommer til syne i Forza 500 II.

Egenskaper
UNSPSC 39101609
NanLite FORZA 500 II 2 Kit COB LED Bowens Mount lampe med trillekoffert

5600K, 500W

513543
12-2047 2KIT-ST
Lenker
Min side