Skip to main content
Til toppen

Nanlite Pavotube II 60X 2 Light kit

Varenummer: 512890
Produktnummer: 15-2023-2KIT
EAN: 6949987422990
inkl. mva.

Bred nok til å utvide fantasiens rom
PavoTube II 60X er utstyrt med toppmoderne RGBWW fargeblandingsteknologi, og 2700K til 12000K ultrabredt fargetemperaturområde med G/M-justering. Det vil sikre at du ikke lenger går glipp av hvert presist lysøyeblikk med kreativ inspirasjon.

Låser opp inspirasjon med Pixel-kontroll
For å hjelpe skapere med å utforske flere muligheter og skape en naturlig flytende scene, legger PavoTube II 60X til pikselkontroll til de praktiske effektene. En rekke praktiske simuleringseffekter gir flere alternativer til kreativiteten din. Hver pikseleffekt kan fritt defineres og transformeres, med sin hastighet, metning og fjernstyrt, for å være nøyaktig og skape fantastiske effekter.

Flere tilkoblinger/Intelligent kontroll/Stimulering av uendelig potensial
PavoTube II 60X har et helt nytt grensesnitt i den lette kroppsdesignen og støtter kablet DMX/RDM for mer stabil kontroll og trådløs kontroll via Bluetooth og 2,4 GHz med Nanlink APP.

Innebygd batteri
Å få fantastiske skudd til å skje når som helst og hvor som helst
PavoTube II 60X har et innebygd batteri som lar deg gå med strøm, uten å bli bundet fast av kabler. Uansett hvor du går, tennes belysningen.

Standard 1/4-20 fester
På baksiden og begge ender av PavoTube II X finnes det totalt tre 1/4-20-fester. Med et mangfoldig, men vanlig og tilpasset utvalg av tilbehør som tilfredsstiller forskjellige skytekrav og bruksområder!

Lenker
Min side