Skip to main content
Til toppen

Panasonic AW-UE150KE 4K PTZ Kamera 20x Zoom Sort

Varenummer: 501845
Produktnummer: AW-UE150KEJ
EAN: 5025232891726
inkl. mva.

KAMPANJE! 4K UHD PTZ-kamera med 1" 4K MOS sensor. 12G-SDI, 3G-SDI, HDMI og Fiberoptiske utganger. Støtter SRT og NDI|HX 2 (Opsjon).

Panasonic AW-UE150KE er kjent som kongen eller dronningen av PTZ-kameraer, og er en av Panasonic sine største suksesser noensinne. Med stor sensor på 1" og 4K oppløsning er bildekvaliteten godt balansert med et objektiv som har markedets beste vidvinkel og en god 20x optisk zoom-range. AW-UE150KE er tettpakket med funksjoner og spesifikasjoner som har plassert PTZ-kameraer i løsninger tidligere forbeholdt helt annen type utstyr.

Tilkoblinger
AW-UE150KE er utstyrt med en 12G-SDI for 4K UHD, 3G-SDI for Full HD, SDI for monitorering og HDMI 2.0 for inntil 4K UHD. I tillegg har kameraet SFP+ for å sette inn fibermoduler for 4K SDI over optisk fiber. Alle de ulike SDI-utgangene har en spesiell betydning for kameraets funksjonalitet med crop-funksjonen i samhandling med kontrollpanelet AW-RP150. 

IP-formater, SRT og NDI|HX
AW-UE150KE har også en bred støtte for streaming med RTMP, RTMPS, RTSP og SRT for sikker og pålitelig overføring over internett, mye brukt for kontribusjon og remote-produksjon. NDI|HX2 er også støttet med en tilleggslisens. 

Vidvinkel objektiv og 20x Optisk Zoom
Kameraets objektiv har hele 75.1 grader vidvinkel som tillater kameraet å brukes i trange situasjoner. Likevel har AW-UE150KE 20x zoom som gir en god tele-funksjon som også muliggjør filming i større saler. AW-UE150KE har også en elektroniske zoomfunksjoner som digital extender (Inntil 2x) og intelligente zoomfunksjoner som gir vesentlig større zoomrange. I HD-produksjoner kan dette utnyttes til å ha inntil 32x zoom og fortsatt beholde tilstrekkelig oppløsning.

HDR og V-Log
Kameraet støtter HDR produksjoner (High Dynamic Range) med HLG (Hybrid Log Gamma) og samsvarer med BT.2020 fargegamut. 
Videre har kameraet støtte for Panasonic V-Log som gir mer blenderomfang for grading i post eller live. Her spiller også antallet utganger fra kameraet en rolle, da hver utgang har innebygget LUT'er for å kunne monitorere V-log til Rec.709 for en realistisk monitorering. 

Crop / HD "Cut-Out" 
AW-UE150KE har en unik crop-funksjon som standard. Kameraets 4K sensor kan også brukes til å gi ut et croppet bilde som en "Full HD Cut-Out" som sendes ut på 3G-SDI porten. Inntil 3 posisjoner for Crop kan styres fra kontrollpanelet AW-RP150, og kameraets SDI-port fungerer som en monitor for ikke bare kamerabilder generelt, men også angivelse av hvor i det totale bildet disse 3 crop-posisjonene befinner seg. Man kan da ha en total og flere posisjoner som man kan klippe til. 

Støtte for FreeD protokollen
FreeD protokollen gir nye muligheter i AR- (Augmented Reality) og VR- (Virtual Reality) systemer. Dette gir ut kameraets tracking-informasjon (pan/tilt/zoom/focus/iris) sammen med et synkroniseringssignal for å bygge AR/VR systemer uten eksterne enkodere.

PoE++
AW-UE150KE er kompatibel med PoE++ (Ultra PoE) for strømtilførsel over nettverket.
Merk at kameraet leveres uten strømforsyning. 

Andre nøkkelpunkter:
- Genlock for synkronisering
- Audio inn med 3.5mm mini-jack
- Night Mode - støtte for bruk av IR-lys
- Stor tallylampe i front for å være lett synlig for talentet 
- Presise og nøyaktige pan/tilt bevegelser
- Lavt audibelt støynivå - NC35 eller mindre
- Direkte streaming med RTMP og RTMPS til Facebook og YouTube Live.
- Nytt og moderne web-grensesnitt for betjening og oppsett.

Nyhet! Modifikasjon for moiré reduksjon
Med en stadig økende bruk av LED vegger og elementer i studio, konferanser og på scene, er det en kjent problemstilling at dette svært ofte skaper moiré (aliasing), der kameraets plassering og vinkel er kritisk for å unngå moiré. Panasonic tilbyr nå en modifikasjon av AW-UE150KE, der kameraet sendes inn og det settes inn en optisk blokk med lavpass-filter. Dette er en modifisering som er irreversibel, kameraet kan aldri modifiseres tilbake igjen, lavpassfilteret kan ikke slås av og oppløsning vil reduseres noe, uten at dette vil ha nevneverdig effekt. Men man vil da redusere risikoen betydelig for at moiré-effekten oppstår. 
Ta kontakt med oss for pris og detaljer om denne modifikasjonen. 
 

Panasonic AW-UE150WE 4K PTZ Kamera 20x Zoom Hvit

KAMPANJE! 4K UHD PTZ-kamera med 1" 4K MOS sensor. 12G-SDI, 3G-SDI, HDMI og Fiberoptiske utganger. Støtter SRT og NDI|HX 2 (Opsjon).

501846
AW-UE150WEJ
Lenker
Min side