Skip to main content
Til toppen

Proffesjonelt podcast studiopakke for en person

Varenummer: 512293
Produktnummer: RODE PODCAST BUNDLE 1
EAN: 7340110109778
inkl. mva.

Podcastpakke for en person med podcastmikser, mikrofon, stativ, hodetelefon og kabel

Rødecaster Pro II Bundle 1 er en perfekt bundle for deg som stiller høye krav til sitt podcastutstyr og ønsker god lydkvalitet og komfort. Pakken inneholder en RØDEcaster Pro II lydmikser, RØDE PodMic, NTH-100 hodetelefoner, PSA 1+ Professional Studio Arm og Pulse 2 m XLR / XLR lydkabler.

Her har du alt du trenger for å komme i gang med en podcast. Denne podcastmikseren har fire nyutviklede Revolution-mikrofonforsterkere og fadere i broadcastkvalitet. Koble enkelt til de medfølgende Røde PodMic dynamiske mikrofonene, fest dem til bordstativene og ta på deg hodetelefonene, så er du snart i gang med din egen podcast.

Pakken inneholder

  • RedCaster Pro II podcastmikser
  • Røde PodMic
  • lydkabler på 2 meter
  • NTH-100 hodetelefoner

Mikseren

RØDECaster Pro II er den ultimate lydproduksjonsløsningen for streamers, podcasters, musikere og contentskapere. Å kombinere revolusjonerende funksjoner med enestående lydkvalitet, brukervennlighet og tilpasningsmuligheter, er rett og slett alt lydkreatører trenger for å skape utrolige resultater. Alle komponentene er nøye designet for å forenkle produksjonsprosessen, ved å kombinere titusenvis av dollar med studioutstyr til en enkelt, brukervennlig konsoll.

Hver podcast, hver stream, hvert studio er annerledes. RØDECaster Pro II er designet for å tilpasse seg alle kreative visjoner, med uendelig tilpasningsevne som lar brukerne designe sine egne perfekte innstillinger uansett hvilken type content de skaper.

NTH-100 er profesjonelle over-ear-hodetelefoner med meget god lydkvalitet, superkomfortable å bruke og med ikonisk design.

PodMic er en dynamisk mikrofon i broadcast-kvalitet produsert spesielt med tanke på podcasting. Den har en rik, balansert sound med et integrert popfilter som eliminerer uønskede lyder. Det integrerte shockmount-systemet kveler støy fra vibrasjoner og lignende.

PSA1+ kombinerer stil og funksjonalitet. Et kult utseende, lydløse rørelser og stabilitet. En innovativt designet fjær har utviklet for å sørge for at alle rørelser blir jevne og stabile. PSA1+ er designet for a fungere feilfritt uansett hvilken type innspillingssituasjon du er i, fra gaming hjemme til en profesjonell radio- eller podcaststudio.

Egenskaper
USNPSC 45111704
Proffesjonelt podcast studiopakke for to personer

Podcastpakke for to personer med podcastmikser, mikrofoner, stativer, hodetelefoner og kabler

512294
RODE PODCAST BUNDLE 2
Profesjonell podcast studiopakke for fire personer

Podcastpakke for fire personer med podcastmikser, mikrofoner, stativer, hodetelefoner og kabler

507772
RODE PODCAST BUNDLE 4
Lenker
Min side