Skip to main content
Til toppen

Profesjonell podcast studiopakke for fire personer

Varenummer: 507772
Produktnummer: 239132
EAN: 7340110105220
inkl. mva.

Podcastpakke for fire personer med podcastmikser, mikrofoner, stativer, hodetelefoner og kabler

Rødecaster Pro II Bundle 4 er en perfekt pakke for deg som stiller høye krav til sitt podcastutstyr og ønsker god lydkvalitet og komfort. Pakken inneholder en RØDEcaster Pro II lydmikser, fire RØDE PodMic, fire NTH-100 hodetelefoner, fire PSA 1+ Professional Studio Arm og fire Pulse XLR / XLR lydkabler på 2m.

Her har du alt du trenger for å komme i gang med en podcast for fire personer. Denne podcastmikseren har fire nyutviklede Revolution-mikrofonforsterkere og fadere i broadcastkvalitet. Koble enkelt til de medfølgende Røde PodMic dynamiske mikrofonene, fest dem til bordstativene og ta på deg hodetelefonene, så er du snart i gang med din egen podcast.

Pakken inneholder
RedCaster Pro II podcastmikser
4 Røde PodMic
4 Røde PSA1+ Studio armer
4 lydkabler på 2 meter
4 NTH-100 hodetelefoner

Mikseren

RØDECaster Pro II er den ultimate lydproduksjonsløsningen for streamers, podcasters, musikere og contentskapere. Å kombinere revolusjonerende funksjoner med enestående lydkvalitet, brukervennlighet og tilpasningsmuligheter, er rett og slett alt lydkreatører trenger for å skape utrolige resultater. Alle komponentene er nøye designet for å forenkle produksjonsprosessen, ved å kombinere titusenvis av dollar med studioutstyr til en enkelt, brukervennlig konsoll.

Hver podcast, hver stream, hvert studio er annerledes. RØDECaster Pro II er designet for å tilpasse seg alle kreative visjoner, med uendelig tilpasningsevne som lar brukerne designe sine egne perfekte innstillinger uansett hvilken type content de skaper.

NTH-100 er profesjonelle over-ear-hodetelefoner med meget god lydkvalitet, superkomfortable å bruke og med ikonisk design.

PodMic er en dynamisk mikrofon i broadcast-kvalitet produsert spesielt med tanke på podcasting. Den har en rik, balansert sound med et integrert popfilter som eliminerer uønskede lyder. Det integrerte shockmount-systemet kveler støy fra vibrasjoner og lignende.

PSA1+ kombinerer stil og funksjonalitet. Et kult utseende, lydløse rørelser og stabilitet. En innovativt designet fjær har utviklet for å sørge for at alle rørelser blir jevne og stabile. PSA1+ er designet for a fungere feilfritt uansett hvilken type innspillingssituasjon du er i, fra gaming hjemme til et profesjonelt radio- eller podcaststudio.

Egenskaper
USNPSC 45111704
Proffesjonelt podcast studiopakke for en person

Podcastpakke for en person med podcastmikser, mikrofon, stativ, hodetelefon og kabel

512293
239129
Proffesjonelt podcast studiopakke for to personer

Podcastpakke for to personer med podcastmikser, mikrofoner, stativer, hodetelefoner og kabler

512294
239130
Lenker
Min side