Skip to main content
Til toppen

Røde RODECASTER PRO II Podcast Produksjonsstudio, 4 XLR, Bluetooth

Varenummer: 511444
Produktnummer: RODECASTER PRO II
EAN: 698813009176
inkl. mva.

• Lydproduksjonsenhet for podcasters, streamers, musikere og contentskapere • Ni-kanals mikser med seks fysiske fadere i broadcast-kvalitet og tre virtuelle fadere • APHEX® lydprosessor og andre kraftige innebygde effekter • Avansert Bluetooth-tilkobling til f. eks telefonsamtaler med god lydkvalitet • Fullt programmerbare SMART Pads for å kontrollere lyder og effekter

EN NY REVOLUSJON I KREATIV LYDTEKNOLOGI

RØDECaster Pro II er den ultimate lydproduksjonsløsningen for streamers, podcasters, musikere og contentskapere. Å kombinere revolusjonerende funksjoner med enestående lydkvalitet, brukervennlighet og tilpasningsmuligheter, er rett og slett alt lydkreatører trenger for å skape utrolige resultater.
Alle komponentene er nøye designet for å forenkle produksjonsprosessen, ved å kombinere titusenvis av kroner med studioutstyr til en enkelt, brukervennlig konsoll.

Hver podcast, hver stream, hvert studio er unikt.
RØDECaster Pro II er designet for å tilpasse seg alle kreative visjoner, med uendelig tilpasningsevne som lar brukerne designe sine egne perfekte innstillinger uansett hvilken type innhold de skaper.

 

EKSEPSJONELL LYD FOR ALLE

RØDECaster Pro II har et unikt sett med funksjoner designet for å få alle til å låte sitt beste hver gang de trykker på record.
Fire Neutrik combo-innganger (tele / XLR) i studioklasse med Revolution Preamps (Low noise / High gain) gir fantastisk klarhet og luftighet med enhver mikrofon eller instrument.

Brukere kan lage sin egen unike lydkombinasjon med et komplett sett med APHEX-prosessorer i studioklassen, inkludert de legendariske Aural Exciter, Big Bottom og Compellor, og kraftige innebygde effekter, inkludert reverb, delay, pitch shifting, roboteffekter med mer.

En kraftig Quad-Core lydmotor gir betydelig mer prosessorkraft enn noen annen contentskapende konsoll på markedet og åpner for et enormt potensial for fremtidige oppdateringer.

UBEGRENSET TILPASNING OG FULLSTENDIG KREATIV FRIHET

Prosessorer og effekter
Hver APHEX-prosessor og innebygd effekt er fullt justerbar ved hjelp av en innebygd editor eller med en datamaskin som bruker RØDE Central. Brukere kan finjustere hver prosessor med den avanserte editoren eller oppnå profesjonelle resultater på sekunder med VoxLab.

Lagre "Shows"
Alle innstillinger for RØDECaster Pro II, inkludert mikserkonfigurasjon, SMART-pads og APHEX-prosessorer, kan lagres som en "Show" og lastes opp når som helst. Ideell for skapere som produserer flere show, streamer eller lager forskjellige typer innhold.

Miksere
RØDECaster Pro II er en fleksibel mikser med ni kanaler: seks kanaler med fysiske fadere i broadcast-kvalitet og tre virtuelle kanaler, med mulighet til å utvide digitalt. Disse er individuelle, noe som betyr at de fire analoge inngangene, USB og Bluetooth og SMART Pads, kan allokeres til enhver av de fysiske eller virtuelle kanalene i hvilken som helst rekkefølge. Dette gjør det mulig for brukeren å tilpasse RØDECaster Pro II for å passe deres kreative krav og arbeidstempo. Det er en panoreringskontroll for hver kanal og de analoge inngangene kan også linkes for opptak av stereomikrofonpar, eksternt utstyr eller instrumenter.

SMART Pads
Den originale RØDECaster Pro hadde sound-pads. RØDECaster Pro II har SMART Pads.
Som navnet tilsier, kan disse brukes til så mye mer enn bare å kontrollere musikk, jingler eller lydeffekter. Hver pad kan tilpasses for å utføre en rekke funksjoner, inkludert aktivering av stemmeeffekter, sending av MIDI-kommandoer til ekstern programvare, og aktivering av mikseren, for eksempel fade ins og fade outs. Totalt 64 unike kommandoer kan utføres via RØDECaster Pro IIs åtte SMART Pads.

Teknisk sammendrag:
• Ultra-low-noise, high-gain Revolution Preamps
• Fire Neutrik-innganger (tele / XLR combo) for både mikrofoner og instrumenter
• Kraftige hodetelefonutganger og balanserte kvart-tommers line-utganger
• Fullt programmerbare SMART Pads for å kontrollere lyder og effekter, sende MIDI-kommandoer og mer. SMART pads kan også brukes som bildemikser.
• APHEX® lydprosessor og andre kraftige innebygde effekter
• 5,5-tommers høyoppløst touchscreen som er enkel å navigere
• Doble USB-C lydkort for å koble til to datamaskiner eller mobile enheter samtidig
• Avansert Bluetooth-tilkobling for telefonsamtaler med god lydkvalitet og trådløs monitoring
• Laget, designet og produsert i RØDEs toppmoderne fabrikk i Sydney, Australia

I esken:
1 x RØDECaster Pro II
1 x SC27 USB-C till C kabel
1 x USB-C Strømadapter
1 x AC Strømkabel

Spesifikasjoner:
Prosessor: 1.5Ghz quad-core audio engine
Bit Depth: 24-bit
Sample Rate/s: 48kHz
Equivalent Noise: -131.5 dBV EIN
Gain Range: 76dB
USB Connectivity: 2 x USB-C connectors (dual audio interfaces)
Bluetooth Connectivity: Wide-band speech Bluetooth
MicroSD Card Transfer Rate: USB 3.0 130 MB/s
Screen: HDR with haptic feedback and auto brightness
Power: USB-C 30W PD

Online bruksanvisning finner du her

Lenker
Min side