Skip to main content
Til toppen

Roland SR-20HD AV Streaming Mikser

Varenummer: 512375
Produktnummer: SR-20HD
EAN: 4957054517922
inkl. mva.

Alt-i-ett-løsning for profesjonell switching og strømming uten datamaskin

Den komplette alt-i-ett mikse- og strømmingsløsningen

SR-20HD Direct Streaming AV Mixer er kraftfull, portabel og enkel å betjene, og gjør det lett å håndtere kravene til moderne direktestrømming fra bedriften eller organisasjonen din.
Det kreves ingen datamaskin, og alt som trengs for å switche og strømme er integrert i én enhet som alle kan bruke med minimal opplæring.
Når bestandighet, pålitelighet og nettverkssikkerhet er høyt prioritert, gir SR-20HD profesjonelle resultater hver gang.

Hovedpunkter
 • Alt-i-ett-løsning for profesjonell switching og strømming uten datamaskin
 • Innebygd koder for å sende to samtidige direktestrømmer i opptil 1080p / 60 FPS
 • Adaptive Bitrate-funksjon reduserer frys og utfall på grunn av båndbreddeproblemer
 • Delay-funksjon hindrer utilsiktede hendelser fra å bli kringkastet
 • Scene-funksjon for å utføre flere oppgaver med ett enkelt trykk
 • Spill inn strømminger direkte til et SDXC-kort for arkivering, redigering og distribusjon
 • Forenkle arbeidsflyten med Video Auto Switching- og Auto Mixing-funksjoner 
 • Spill av lydeffekter, stillbilder og videokilder fra et SDXC-kort for å forbedre direktestrømmingene dine
 • LCD-skjerm for å kunne sjekke video-I/O og leveringsstatus i sanntid
 • Tre videoinnganger: to HDMI og én USB video class
 • To HDMI-utganger: Main og forhåndsvisning
 • Høykvalitets lydmikser med åtte inngangskanaler for mikrofoner og linjenivåenheter

Detaljer

Bygget for suksess
SR-20HD er laget for at alle skal kunne få til direktestrømmingsbetjening og -håndtering, uavhengig av erfaring.
Den kombinerer en videoswitcher som er enkel å bruke, lydmikser, forhåndsvisningsskjerm, opptaker/avspiller og strømmingskoder i én enhet, noe som forenkler prosessen og reduserer muligheter for feil.

Plugg inn og strøm
Ved å bruke de to HDMI-inngangene kan du koble til vanlige videokilder slik som kameraer, smarttelefoner, nettbrett og datamaskiner med presentasjonsprogramvare.
Det er også en USB videoinngang for en Roland UVC-enhet eller kompatibelt webkamera. I tillegg er et stort utvalg lydinnganger tilgjengelig for mikrofoner, musikkspillere, elektroniske musikkinstrumenter, med mer. 
Når alt er plugget inn kan du koble deg til nettverksruteren din og begynne direktestrømmingen med teammedlemmer, kunder eller studenter på Facebook, YouTube Live, Twitch eller med RTMP til din CDN. 

Trygg og pålitelig betjening
SR-20HD er fullspekket med avansert Roland A/V-teknologi, og reduserer behovet for teknisk støtte og erfarne medarbeidere. Automatiske funksjoner kjører i bakgrunnen for å eliminere at strømmen faller ut, og beskytter organisasjonen din fra å kringkaste upassende innhold. Og fordi alle strømmingsoppgavene håndteres internt i SH-20HD er det ingen risiko for skadelig programvare og andre problemer som kan oppstå med datamaskinbasert strømming på bedriftsnettet ditt.

Adaptive Bitrate
SR-20HDs unike Adaptive Bitrate-funksjon overvåker kvaliteten til nettverkstilkoblingen og justerer automatisk strømmingsraten for å redusere forstyrrelser forårsaket av båndbreddeproblemer.

Mobiltelefonkobling
En mobiltelefon med 4G eller 5G kan brukes som den primære strømmingstilkoblingen, eller som en ekstra backup. Hvis noe skulle skje med hovedtilkoblingen til nettverket vil SR-20HD automatisk skifte over til den tilkoblede mobiltelefonen over USB. 

Sikkerhetsforsinkelse
Med SR-20HD kan du trygt strømme improviserte arrangementer og forhindre upassende innhold fra å bli kringkastet til publikum. Safety Delay-funksjonen bufrer opptil 60 sekunder med video og lyd, som gjør at du kan bytte til et stillbilde eller dempe lyden hvis noe går galt. 

To strømmingsdestinasjoner
Du kan kode og kringkaste direktestrømmer til to uavhengige kanaler samtidig for å nå et bredere publikum eller lage en kopi for arkivering eller distribusjon senere. 

Panel Lock
Panel Lock hindrer brukerne i å uforvarende endre innstillinger som kan forstyrre en sending. Du kan deaktivere en mengde hardwarekontroller og menyparametere på individuell basis, og la kun de viktigste funksjonene som trengs for en direktestrøm bli igjen. 

Forenklet innspilling og avspilling
SR-20HDs inkluderte innspiller lar deg fange H.264 MP4-video* til et SDXC-kort for senere redigering eller opplasting til YouTube eller bedriftens intranett. I tillegg kan stereo WAV-lyd tas opp individuelt, for podcaster og annen lyddreven media. Det er også mulig å få tilgang til videoklipp, bilder og lydfiler som er lagret på SDXC-kortet, for å gi høyere produksjonsverdi til presentasjonene dine.**
*Innspillingens bitrate er den samme som direktestrømmingens kodede bitrate. 
**SDXC videoavspilling er bare tilgjengelig når det strømmes i Standard-modus.

Avansert lydkontroll
SR-20HD dekker de ulike lydbehovene til enkeltstående presentatører, konferansepanel, og også musikkframføringer. Innganger for opptil fire profesjonelle XLR-mikrofoner, signaler på linjenivå og hodetelefonmikrofon gir mange måter å koble til alle vanlige analoge kilder på. Du kan også mikse inn digital lyd fra HDMI- eller USB-kilder, i tillegg til lyd fra videoer og musikkfiler som er lagret på et SDXC-kort.
Gjør raske volumjusteringer for individuelle kilder ved å bruke de egne faderne og knottene, og mer omfattende med EQ og dynamikkprosessering via forhåndsvisningsskjermen og F1-F4-kodere. Du har også fem funksjonsknapper som kan tilordnes av brukeren, for å forbedre arbeidsflyten din og gi rask tilgang til lydmiksing, lyd-/videoavspilling, F1-F4-funksjoner, med mer. 

Automatisert switching og miksing
Med mange ulike kraftfulle verktøy kan du automatisere videoswitching og lydmiksingoppgaver for å begrense arbeidsbelastningen din. Dette er spesielt nyttig når du også er presentatør, og gjør at du kan holde fokuset på leveringen av budskapet til publikum.

 • Video-audio-switching: Endre videoinngangskilder til forhåndsbestemte tidsintervaller for å gjøre presentasjonen din mer dynamisk.
 • Auto Mixing: Auto Mixing-funksjonen gjør at miksen mellom de tilkoblede mikrofonene forblir balansert. Du kan stille inn slik at spesifikke innganger prioriteres når noen begynner å snakke, og andre lydnivåer automatisk reduseres etter behov.
 • Følg kilden: SR-20HD gjør det enkelt å kringkaste flere presentatører. Med Audio Follows Video (lyd følger video)-funksjonen vil den korresponderende lyden automatisk følge med når du bytter til en annen videokilde. I motsatt fall vil Video Follows Audio (video følger lyd)-funksjonen veksle videobilde basert på hvem som til enhver tid snakker. 

Scener
Med Scener i SR-20HD er det enkelt å gi direktestrømmingene dine profesjonelle produksjonsverdier ved å utføre komplekse switchefunksjoner samtidig. Still inn og lagre fem forhåndsinnstilte arrangementer med lagvise kilder, og vis dem i innsettingsvinduer som kan tilpasses. Deretter kan du bruke Scene-knappene for å veksle mellom dem og holde publikum engasjert gjennom sendingen.

Strømming i høy oppløsning for livehendelser 
SR-20HDs Standardmodus støtter 1080p-oppløsning på 25 FPS, noe som gir utmerket kvalitet for de fleste direktestrømmingssituasjoner. Men hvis du skal kringkaste live sport eller andre ting med raske bevegelser, kan du velge High Quality-modus for å øke bilderaten til 50 FPS og redusere uskarphet ved bevegelse.
Merk: SP-20HDs USB videoinngang og SDXC-kortfunksjoner deaktiveres i High Quality-modus.

UVC inngangsutvidelse 
Hvis du trenger å koble til flere kilder, kan du utvide mulighetene dine med en Roland USB video class-enhet (UVC). Mange ulike Roland A/V-produkter støttes, noe som lar deg sende høykvalitets, ukomprimert video og lyd til SR-20HDs USB videoinnganger.* Noen USB webkameraer og andre tredjepartsenheter som støtter ukomprimert UVC-utgang kan også være kompatible.
*USB videoinngang er bare tilgjengelig når det strømmes i Standard-modus.
 

Capturekort
Grensesnitt mot PC/Mac USB-A
Egenskaper
Tilkobling HDMI, USB
Strøm AC100V-240V 50/60Hz, 12V, Strømadapter
Farge Sort
Produktets vekt 2400.0 g
Lengde 30.0 cm
Bredde 21.5 cm
Høyde 8.6 cm
Lenker
Min side