Skip to main content
Til toppen

ATEM156S-CO, Monitor, 15,6" Full HD i Flightcase, 4x 3G-SDI inn/utg, Seetec

Varenummer: 514405
Produktnummer: ATEM156S-CO
EAN: 6971863810232
inkl. mva.

Perfekt full HD produksjonsmonitor med innebygget multiviewer og transportkasse


15,6-tommers 3G-SDI/HDMI kringkastings Regimonitor

SEETEC ATEM156S-CO er en full HD bærbar monitor for kringkasting, utstyrt med 4x3G-SDI innganger og utganger, 1 x HDMI inngangsgrensesnitt og RS485, GPI-kontrollgrensesnitt. Rec.709-fargestandard, viser levende bilder og profesjonelle effekter. Robust og holdbar aluminiumskabinett; Med 3D-LUT, waveform, vektorscope, histogram, peaking-fokus og andre fantastiske funksjoner, alle funksjoner enkelt betjenes og kontrolleres via frontpanelets knapper. Den bærbare aluminiumskassen gjør arbeid på selv røffe opptakssteder enkelt. Det er en ideell monitor for film- og TV-bemanning, kringkasting og postproduksjon!

15,6-tommers full HD LCD

ATEM156S-CO har en 15,6-tommers LCD-skjerm, med full HD oppløsning på 1920x1080pixler, nøyaktig fargereproduksjon, gir deg naturlig og klart bilde; 800:1 kontrastforhold, 170° bred visningsvinkel, lar deg se klart nærmest uansett hvilken vinkel du ser i fra.

Bærbar luftfart type aluminiumskasse
Ideelt valg for filmskyting

Tid og kostnader er viktige for filmteam. Dette blir mer tydelig hvis det er hyppige sceneendringer under opptak. ATEM156S-CO leveres med en luftfarts aluminiumskasse, har egenskaper som støvbestandig, sprutresistent, motstandsdyktig mot høye temperaturer og korrosjon osv. Den er egnet for transport og bruk i forskjellige miljøer og gir sikrere beskyttelse av monitoren.

Rask demontering og montering, uten bruk av verktøy

Den innovative kombinerte strukturdesignen gjør det mulig å raskt demontere og installere monitoren, og gjør det enkelt å bruke monitoren både innendørs og utendørs.

Komfortabelt Håndtak

Håndtaket med moderat størrelse er behagelig å holde, og lindrer effektivt vektfølelsen som oppstår ved bevegelse av enheten. Enkelt å bære.

Vakkert Butterfly-type Lås

Både kassedelene og front- og bakdekselet bruker vakre butterfly-formede låser, som er holdbare og ser bra ut.

Nøyaktig Fargegjengivelse med Rec.709 fargestandard

Nøyaktig fargegjengivelse er en viktig indikator for profesjonelle skjermer. ATEM156S-CO har innebygd 3D-LUT, bruker den profesjonelle Rec.709 HD-fargestandarden og fargekalibreringsteknologi. Profesjonell instrumentkalibrering på fabrikken sikrer konsistens i fargereproduksjon for hver skjerm.

Fleksibel og intuitiv knappebetjening

Når du er opptatt på opptaksstedet, må du enkelt kunne kontrollere utstyret, og ATEM156S-CO kan møte behovene dine. Den kan bytte mellom enkeltknappkilder, tilpasse snarveier og raskt justere lysstyrke, kontrast, volum, osv. for å gjøre opptak enklere. Bakgrunnslysknappdesignet gjør det enklere for deg å skille mellom gjeldende inngangssignal og brukte snarveier, enkelt å bruke selv i dårlig opplyste studioer eller utendørsmiljøer.

4X3G-SDI Innganger og utganger
Perfekt SDI-monitorering

ATEM156S-CO-skjermer er perfekte valg for å legge til SDI-monitorering hvor som helst du trenger det. Den har 4 stk 3G-SDI signalinnganger og utganger, egnet for flerkameraskudd med mannskap og samtidig overvåking av flere personer. I tillegg har den også en HDMI-inngang, RS485, GPI-kontrollgrensesnitt, for å møte ulike behov.

Flere strømalternativer
Kontinuerligstrøm for opptak

Skjermen kan strømforsynes fra den medfølgende strømadapteret fra 230V AC til DC 12V/2A~3A strøm, XLR-kontakt og Sony V-mount batteriplate som alternativer.
Merk: Batteriplaten er som standard V-mount Plate, andre plater som feks Anton Bauer Goldmount kan velges som et alternativ.

Profesjonelle On-sett monitoreringsverktøy

Nøyaktig fokus og effektiv monitorering

Skjermen gir en serie profesjonelle hjelpemonitoreringsverktøy, som waveform, 3D-LUT, toppfilter, histogram, vektorscope, lydmåler, tidskode, anamorfisk modus, etc. Alle funksjonene kan enkelt velges og betjenes fra menyen, og du kan også sette snarveiknapper eller via GPI-kontroll. Forbedrer effektivt effektiviteten til opptak på stedet og etterproduksjon.

3D LUT, Gjenopprette filmlook
Støtter opptil 36 tilpassede LUT-er

3D-LUT er en tabell for raskt slå opp og gi ut spesifikke fargedata. Ved å laste inn forskjellige 3D-LUT-tabeller kan det raskt rekomponere fargetonen for å danne forskjellige fargestiler. Innebygd 4 DE-log LUT, du kan også laste inn egendefinert .cube-filer via USB-flashdisk (opptil 36 lastinger).

HDR monitorering
Det du ser er det du får

Støtter HDR (høy dynamisk rekkevidde) monitorering, for utrolig klarhet og detaljer, som effektivt forbedrer den generelle bildekvaliteten. Når HDR er aktivert, kan du velge gamma og gamut som samsvarer med selskapene Sony, Canon, Panasonic, Fujifilm, Bolex, RED, ARRI.

Nøyaktig waveformmonitorering
Spar budsjettet ditt

Innebygd waveformmonitorering, du kan velge mellom waveform (RGB Parade, YUV Parade, Y Parade), vektorscope, histogram, lydfase og nivåvisninger, og få kringkastingsnøyaktig waveformmonitorering som viser alt du trenger å vite teknisk om video- og lydsignaler. Funksjonene kan åpnes separat, og støtter også en tast for å åpne alle områdemodus samtidig (kan justeres til høyre/venstre). ATEM156S-CO blir det ideelle valget for liveproduksjonsmonitorering, slik at du ikke lenger trenger å bruke separate dyre skop!

Dynamisk UMD "Under Monitor Display"
TSL3.1/4.0-protokoll

ATEM156S-CO støtter UMD-protokollene TSL 3.1/4.0, med 0-126 TSL-adressevalg og maks 16 bokstaver som vises. UMD-inngangene via RS485-port og utganger via RS485-port.

Tally-lys

GPI kontrollerer Rød Tally og Grønn Tally, som ikke bare kan minne fotografen om å gå inn i opptaksstatus, men også sette pris på bekvemmeligheten med TV-opptak av kvasi-profesjonell teknologi i din kreativitet.

Flere visningsmodus
Møt ulike monitoreringsbehov

Skjermen kan stilles inn til fullskjerm, bilde-i-bilde og quad for forskjellige monitoreringsbehov. I bilde-i-bilde-modus kan størrelsen og posisjonen til undervinduet justeres. I quad-skjermmodus støttes SDI-signal samtidig visning av 4-kanals audio meter og 4 tidskoder.

16-Kanal Lydnivåmetre

Monitoren kan dekode lyd fra SDI og HDMI. Støtter valg av 2 lydkanaler for utgang via 3,5 mm hodetelefonkontakt. Under SDI-lyd støtter den visning av maksimalt 16-kanals innebygde lydmålere. Under HDMI-lyd støttes bare visning av 2 lydkanaler.

Tilpasset Menyinnstilling

ATEM156S-CO gir 4 grupper tilpassede menyinnstillinger, som automatisk lagres etter innstilling, og det er ikke nødvendig å tilbakestille ved neste oppstart, noe som sparer tid.

Solbeskyttelse - Solskjerm

Ny utvidet solskjerm for nærmest ideell visuell effekt i nesten alle miljøer.

Applikasjon for ulike miljøer

Uansett om det er kaldt snø eller varm ørken og så videre, kan ATEM156S-CO håndtere det enkelt.

Quad-visning

Støtter 4x 3G-SDI-innganger.

PiP (Bilde-i-bilde)

Du kan justere proporsjonen og posisjonen til undervinduet.

Lysstyrkehistogram

Lysstyrkehistogrammet er et kvantitativt verktøy for å sjekke bildets lysstyrke. Funksjonen viser fordelingen av lysstyrke i et bilde som et diagram over lysstyrke langs den horisontale aksen (Venstre:Mørk, Høyre:Lys) og en stabel med antall piksler på hvert nivå av lysstyrke langs den vertikale aksen.

Peaking Focus Assist

Peaking-filteret brukes for å hjelpe kameraoperatøren med å få det skarpeste mulige bildet. Når det er aktivert, vil den interne prosessoren vise en farget markering på skjermen der skarpe kanter vises. Du kan bytte utlinjens farge mellom rød, grønn, blå i henhold til forskjellig tone på motivet.

False Colors

False Colors-filteret brukes for å hjelpe med innstillingen av kameraeksponering. Når kameraets blenderåpning justeres, vil elementer i bildet endre farge basert på lysstyrke- eller lysverdiene. Dette gjør at riktig eksponering kan oppnås uten bruk av kostbart, komplisert eksternt testutstyr.

Eksponering (zebras)

Eksponeringhjelpen brukes til å hjelpe med eksponeringsjustering i Zebra Pattern-modus. Den kan både brukes for markering av overeksponering eller for en nøyaktiv indikasjon av et eksoneringsnivå feks hudtoner og viser bevegelige advarselslinjer på overeksponerte områder. Justerbar 1-100IRE.

Check-field

Check Field er en assistentfunksjon for å justere kamerainnstillinger for farge. Under Check Field-modus kan du bruke røde, grønne, blå eller mono piksler for å generere bildet, fordi fargetone og metning kan justeres raskere og mer nøyaktig i dette miljøet.

Zoom Inn (4X, 9X, 16X)

Bildezoom er for å forstørre bildet til 4X, 9X eller til og med 16X høykvalitets nærbilde.

Anamorfisk Modus (1.3x, 2.0x, 2.0x mag, Brukerdefinert justering: 1.20X~2.00X)

Innebygd valg av ingen komprimering, 1.3× eller 2.0× lar deg bruke anamorfe linser eller adaptere og se bildet uskalert, selv om kameraet ditt ikke desqueezes i kameraet. En 2.0× mag-modus forstørrer sentrum av bildet ditt slik at du kan sjekke fokuset på det skalerte bildet.

Pixel til Pixel

Gjør filmskaperen i stand til å sjekke bildet fra 1:1 signal-kilden uten skalering. Denne funksjonen er avgjørende for å fange optimal detalj.

Tidskodesignal

Viser tidssignalet fra SDI-signalet.

Sentermarkør og Sikkerhetsmarkør

Sikkerhetsmarkør for visning og komposisjon (70%, 80%, 90%, 16:9, 16:10, 4:3, 5:4, 1.85:1, 2.35:1, bruker). Du kan bytte markørfarge mellom gul, cyan, lilla, rød, grønn, blå, hvit og svart i henhold til forskjellig tone på motivet.

TV-Station Showproduksjon

Når du lager TV-showproduksjon på settet, betyr den fantastiske klarheten til HD-oppløsningsskjermen at du enkelt kan sjekke fokus og se etter fargekonsistens på alle kameraene dine, bedre kontrollere kvaliteten på programutgangen. Tally er inkludert i skjermene, slik at du får rød eller grønn indikasjonslys for på lufta og forhåndsvisning av statusindikasjon på skjermen selv. GPI-kontroll gjør at du raskt kan velge den funksjonen du trenger, spare tid og forbedre skyteeffektiviteten.

Postproduksjon
Få en full oversikt med skjermen din

ATEM156S-CO er den perfekte løsningen for å se all videoen. Alle SDI-videoinnganger har sløyfeutganger og støtter 2K-videformat. Gir deg en sanntidsoversikt over alle skjermene dine.

Fullverdig  monitoreringsløsning
Med full HD-storskjerm støtter 3D LUTs for å justere og kalibrere farge, HDR, histogram, vektorskop, peaking focus, osv. funksjoner, kombinert med den vedlagte solskjermen, kan du også tydelig se skjermen selv utendørs. ATEM156S-CO er den perfekte monitoren for opptak på settet og etterproduksjon. Det viktige er at du også kan gjøre enkle monitoreringer av alle bølgene med et tastetrykk, slik at du vet i sanntid den sanne kvaliteten på innkommende videofeed.

Monitorering på settet for flerkamera
Godt valg for regissøren i teamet

ATEM156S-CO er utstyrt med 4 3G-SDI-innganger og utganger, noe som gjør den mer egnet for profesjonelle teamopptak. Med flere visningsmoduser kan regissøren ikke bare overvåke hver opptak i sanntid, men også overvåke flere detaljer i fullskjerm, slik at han kan kommunisere bedre med fotografen i tide.

Nøkkelegenskaper:

 • 15,6-tommers 1920x1080 full HD-storskjerm
 • Bærbar håndholdt aluminiumskoffert, ideelt valg for opptak på location
 • Fleksibel og intuitiv knappoperasjon, enkel å bruke
 • Flere visningsmoduser (enkelt, PiP, quad)
 • Støtter 3D LUT Log til REC.709 og bruker 3D LUT-opplasting (opptil 36)
 • Med Waveform, Vektorskop, RGB Histogram, Fokusassist, Monokrom osv. funksjoner, kan det hjelpe deg med nøyaktig eksponering og fokus på hvert skudd.
 • Flere grensesnitt, møt ulike behov (4*3G-SDI innganger og utganger, 1*HDMI inngang, RS485, GPI)
 • Stereo hodetelefonutgang

Funksjoner:

 • Fokusassist (Gul, Rød, Grønn, Blå, Hvit - fem farger valgfrie høydepunkter over deler av bildet i fokus)
 • Zebra (70IRE, 80IRE, 90IRE, bruker)
 • Monokrom (grå, rød, grønn, blå)
 • False Color
 • Tidssignal
 • Ni Grid
 • Sikkerhetsmarkør (70%, 80%, 90%, 16:9, 16:10, 4:3, 5:4, 1.85:1, 2.35:1, bruker)
 • Sentermarkør
 • Markørmat (16:9, 16:10, 4:3, 1.85:1, 2.35:1)
 • All Waves (kan justeres til venstre eller høyre)
 • Parade (AV, RGB Parade, Y, YUV Parade) * Bilde Fryse
 • Velgbart fargetemperaturforhåndsinnstillinger

I esken

1× Mini/ Micro HDMI til HDMI-kabel
1× V-mount Batteriplatt
1× 3A Strømadapter
1× Koffert
1× Bruksanvisning
 

Tekniske spesifikasjoner
Strømforbruk ≤21W
Sideforhold 16:9
SDI-støtteformat
720p (60/59.94/50/30/29/25/24/23.98), 1080i (60/59.94/50), 1080p (60/59.94/50/30/29.97/25/24/24sF/23.98/23.98sF), 2048x1080i (60/59.94/50), 2048x1080p (60/59.94/50/30/29.97/25/24/23.98)
HDMI-støtteformat
480i/576i/480p/576p, 720p (60/59.94/50/30/29.97/25/24/23.98), 1080i (60/59.94/50), 1080p (60/59.94/50/30/29.97/25/24/23.98)
Innganger 4 X 3G-SDI, 1 X HDMI, 1 X RS485, 1 X GPI, 1 X USB
Utganger 4 X 3G-SDI, 1 X RS485
Lyd: Stereo hodetelefon
SDI-formatstøtte 
  720p (60/59.94/50/30/29/25/24/23.98)
  1080i (60/59.94/50)
  1080p (60/59.94/50/30/29.97/25/24/23.98)
  2048x1080i (60/59.94/50)
  2048x1080p (60/59.94/50/30/29.97/25/24/23.98)
HDMI-formatstøtte
 480i/576i/480p/576p
 720p (60/59.94/50/30/29.97/25/24/23.98)
 1080i (60/59.94/50)
 1080p (60/59.94/50/30/29.97/25/24/23.98)

Generelt

Inngangsspenning: DC 12V
Strømforbruk: ≤21W
Arbeidstemperatur: 0°C~50°C
Oppbevaringstemperatur: -20°C~60°C
Enhetenhet Størrelse: 372L×262H×28.4D (mm) (U/O aluminiumskoffert) 
Enhetenhet Vekt: 1.81kg
Ytre kartong Ant: 1
Ytre kartong Størrelse: 510*280*350 (mm)
Bruttovekt: kg
Avanserte funksjoner

* Innebygde flerkamera Delog LUTs

 • Bruker 3DLUTs lastes opp via USB (opptil 36)
 • Støtte GPI-kontroll
 • Støtte dynamisk IMD, støtte TSL 3.1/4.0 og IMAGE VIDEO-protokoll
 • Støtte TALLY
 • Støtte 16-kanals innebygde lydmålere
 • Histogram
 • HDR
 • Fokusassist (Rød, Grønn,
 •  Blå - tre farger valgfrie høydepunkter over deler av bildet i fokus)
 • False Colors
 • Zebra (70IRE, 80IRE, 90IRE)
 • Tidssignalsvisning
 • Bilde i bilde (justerbar horisontal eller vertikal viskelærposisjon)
 • Under Skanning, Over Skanning
 • Anamorfisk Modus (1.25X, 1.33X, 1.5X, 2.0X, 2.0X mag)
 • Pixel til Pixel * Sentermarkør
 • Sikkerhetsmarkør (70%, 80%, 90%, 16:9, 16:10, 4:3, 5:4, 1.85:1, 2.35:1, bruker)
 • Markørmat (16:9, 16:10, 4:3, 1.85:1, 2.35:1)
 • All Waves
 • Parade (RGB Parade, Y, YUV Parade) * Bilde Fryse
 • Velgbart fargetemperaturforhåndsinnstillinger

 

Monitor
Bruksområde Studio, Kamera, Rack
VESA-feste 150x150, 200x200
Skjerm-oppløsning 1080p
Skjerm Lysstyrke NIT 200
Skjermtype IPS
Størrelse 15.6 tommer
Egenskaper
Tilkobling SDI, HD-SDI, 3G-SDI, HDMI
Strøm AC100V-240V 50/60Hz, 12V, Batteriplate
Batteriplate V-mount
Farge Sort
Seetec Atem156 Monitor med 4xHDMI 15.6

15,6" Streaming Broadcast Director Monitor med 4 HDMI-innganger.

501489
ATEM156 4
Seetec ATEM156-CO 15.6" Video Monitor med 4xHDMI og Flightcase

Perfekt full HD produksjonsmonitor med innebygget multiviewer og transportkasse

501490
ATEM156-CO
Lenker
Min side