Skip to main content
Til toppen

Roland UVC-02 Web Presentation Dock

Varenummer: 512377
Produktnummer: UVC-02
EAN: 4957054518356
inkl. mva.

Presentasjonskontroll med HDMI og XLR inngang for å gjøre online presentasjoner mer profesjonelt

Gjør at du ses og høres best mulig i videomøter og presentasjoner

Videostrømming i jobb og på fritiden har blitt en del av hverdagslivet. Men du vil aldri kunne se og høres best mulig ut med kameraet og mikrofonen i en standard datamaskin. Roland UVC-02 Web Presentation Dock hjelper deg med dette, og gir deg en enkel og rimelig måte å forbedre videopresentasjonene dine på, med lyd- og bildeutstyr av høyere kvalitet, og større kontroll. 

Presenter med overbevisning
UVC-02 er et kompakt kringkastingskontrollsenter som passer på skriverbordet ditt. Det gjør at du kan koble til et høykvalitets HDMI-kamera, profesjonell mikrofon og andre lydkilder, og sende dem direkte til møte- eller strømmeplattformer på datamaskinen din med en enkelt USB-kabel. Og med et stort utvalg lett tilgjengelige knotter og brytere kan du enkelt kontrollere handlingene uten å måtte bruke musen eller datamaskintastaturet.

Hovedpunkter

- Praktisk og rimelig skrivebordsdockingstasjon som oppgraderer strømmingen for bedriften din, med lyd og bilde på profesjonelt nivå
- Innganger for DSLR eller annet høykvalitetskamera, en XLR-mikrofon og stereolydkilder
- HDMI videoinngang støtter innebygget lyd og har automatisk skalering for ulike videooppløsninger 
- Lyd på studionivå med Rolands anerkjente digitale lydteknologi
- "Plug and play"-betjening, oppstår automatisk som en webkamera- og lydkilde i strømmingsprogramvaren din
- Forbedre strømmingene dine med profesjonell lydprosessering, lydeffekter og den unike Voice Change-effekten
- Direktekontroller av volumnivåer i tillegg til demping av lyd og video
- Knapper som kan tilordnes for egendefinert kontroll. Konfigureres med gratisprogramvaren UVC-02 for macOS og Windows

Detaljer

Plugg inn og sett i gang
Når du er koblet til datamaskinen din med USB, gjenkjennes UVC-02 umiddelbart som et webkamera og lydkilde, uten at du trenger drivere eller annet oppsett Det betyr at den er klar til bruk med populære møteprogramvarer slik som Zoom, Microsoft Teams, Webex by Cisco, eller andre applikasjoner som bruker et webkamera som A/V-kilde for å strømme møter eller til innspilling.

Den ultimate webkameraoppgraderingen
Koble til omtrent hvilket som helst HDMI-kompatible kamera, og øk bildekvaliteten umiddelbart sammenlignet med et innebygd eller USB webkamera. Mange frittstående kameraer har HDMI-utgang, fra action- og "point-and-shoot"-kameraer til speilløse- og DSLR-modeller av høyere kvalitet. De har mye bedre linser enn webkameraer og inkluderer ofte mulighet for zoom slik at du kan fange opp det perfekte bildet.

Overlegen bildekvalitet
Forbedre farge, skarphet og fokus for å få et filmatisk utseende. 

Raskt, problemfritt oppsett
Vises som et webkamera, ingen spesiell programvare er nødvendig. 

Nå ser du meg, nå gjør du det ikke
Trenger du en pause? Slå av kamerasignalet med et trykk på en knapp. 

Gjør deg klar til å høres fantastisk ut
Det finnes ikke noe verre enn dårlig lydkvalitet i et internettmøte. UVC-02 sørger for at lyden din er sterk og klar hele tiden. Med en liten mikser av studiokvalitet og fire innganger som støttes av Rolands profesjonelle lydteknologi har du et helt nytt arsenal av soniske superkrefter tilgjengelig.

Fungerer med profesjonelle mikrofoner
Profesjonelle kringkastings- og innspillingsstudioer velger en spesifikk mikrofon for å få det beste ut av utøverens stemme. Nå kan du velge mikrofontypen som er den rette for deg, og koble den til via XLR-inngangen i UVC-02. Fantommating er også tilgjengelig, noe som gjør at du kan bruke en kondensatormikrofon av studiokvalitet, for den beste lydkvaliteten. 

Lydmonitoring gjort enkelt
UVC-02 har en egen hodetelefonplugg i tillegg til en stereo monitorutgang for å koble til eksterne høyttalere eller en innspillingsenhet. Og begge har egne panelknotter som gjør at du kan strekke deg fram og kontrollere lyttenivået med en rask vridning. Hodetelefonpluggen støtter også mikrofonen på et standard ørepluggsett, og det er en egen nivåknott for dette også. 

Ta med musikken din til møtet
Hater du den pinlige stillheten mens du venter på at alle skal bli med i møtet? Da kan du koble telefonen eller en annen mediaspiller til Aux In og spille litt bakgrunnsmusikk mens alle logger seg på.

Lyddemping med ett trykk 
Ikke let etter en demping-av-bryter i programvaren, mens alle sier: "Du er mutet." Bare trykk på den store Talk-knappen for å skru lyden av eller på umiddelbart. Og med knappens klare belysning vil du alltid kunne vite når lyden din er på. 

Elsk lyden av din egen stemme
Akkurat som i et kringkastingstudio inkluderer UVC-02 en equalizer og lydeffekter av profesjonell kvalitet, noe som gjør at stemmen din høres fantastisk ut. Praktiske maler er inkludert slik at du kommer i gang, komplett med enkle kontroller for å skru til lyden så den blir helt perfekt.

Støydemping som standard
Med avansert ekko-kansellering og støybegrensing inkludert, så er fokuset alltid på deg, og ikke på distraherende bakgrunnsstøy slik som lyder i huset eller fra trafikken.

Hvem sa at møter er kjedelig?
Gjør det hele litt morsommere ved å endre stemmen din til mannlig/kvinnelig, en robot, eller til og med et spøkelse ved å bruke den inkluderte Voice Change-effekten. Du kan også trigge applaus, klokkespill, buzzere eller dine egne lydsamples til reaksjoner på ideer som deles i møtene.

Justerbar kontroll
Strømlinjeform øktene dine enda mer, med den dedikerte UVC-02-programvaren for macOS og Windows. Velg to funksjoner som du bruker oftest, slik som PowerPoint lysbildeskift* eller en lydeffekttrigger, og tilordne dem til A1- og A2-knappene, for ettrykksbetjening.
*PowerPoint lysbildekontroll er bare tilgjengelig for Windows.

CGM-30 Gooseneck Microphone
Tilleggsutstyret CGM-30 er den perfekte partneren for UVC-02, og gir en høykvalitets skrivebordsløsning som gjør en ekstern mikrofon og stativ overflødig. Lengden er helt perfekt for å fange opp stemmen din, og gir deg et ryddig skrivebordsoppsett.

Trådløs multikameramagi
Appen AeroCaster Switcher for iPad, som er tilgjengelig gratis når du kjøper UVC-02, gjør at du kan lage et trådløst multikameraoppsett for strømming med mobile enheter. Koble til og bytt mellom opptil fire smarttelefon- eller nettbrettkameraer, og send det kombinerte signalet til UVC-02s HDMI-inngang for direktestrømming til favorittplattformen din.

Lenker
Min side