Skip to main content
Til toppen

Roland VC-1-HS HDMI til SDI Konverter

Varenummer: 512412
Produktnummer: VC-1-HS
EAN: 4957054503604
inkl. mva.

Robust HDMI til SDI konverter med tapsfri videokonvertering

VC-1 Video Converter-serien gir kompromissløs bildekvalitet ved å opprettholde de originale videosignalets egenskaper med rike svarte og lyse hvite nyanser. Det er ingen interlacing-artefakter eller andre konverterings- eller signalfeil som noen ganger finnes med andre videokonvertere. VC-1-serien har også en innebygd re-clocker for å kompensere for demping av SDI-signaler som transporteres over lange avstander. VC-1-serien støtter også både level A og B 3G-SDI, slik at du kan koble til en rekke SDI-kilder av høy kvalitet.

VC-1-serien er HDCP-kompatibel, slik at du kan konvertere eller videreføre HDCP-signaler, med unntak av eventuelle SDI-utganger. VC-1-DL gjør det også mulig å forsinke HDCP-signalet. Valgbar innfelling og utfelling av lyd lar deg rute forskjellige lydkilder til eller fra videoutstyr. Digitale AES/EBU-inngangs- og utgangssignaler støttes, slik at høykvalitets lydsignaler kan opprettholdes gjennom signalflyten.

Roland VC-1-HS I økende grad brukes HDMI-videokameraer til direktesending. VC-1-HS konverterer, forlenger og innfeller lyd fra HDMI til SDI. Denne konverteren er spesielt egnet for Roland V-1600HD og V-800HD multi-format videomiksere når du ønsker å bruke SDI-signaler for kamerainnganger på miksere.

Lenker
Min side