Skip to main content
Til toppen

Roland VR-120HD Direkte Streaming AV Mikser

Varenummer: 512678
Produktnummer: VR-120HD
EAN: 4957054519285
inkl. mva.

Proff hybrid eventmikser med seks SDI- og seks HDMI-innganger, tre SDI- og tre HDMI-utganger, 42-kanals lydmiksing, direkte LAN- og USB-C-utganger for webkamerastrømming, avanserte automasjonsfunksjoner, med mer.

Én operatør, flere publikum

Med VR-120HD Direct Streaming AV Mixer kan én enkelt operatør trygt administrere hybride live- og internettproduksjoner uten behov for eksternt utstyr og mannskapet til å betjene det. Denne bærbare kraftmaskinen har omfattende lyd- og video-I/O, en stor berøringsskjerm og direktekontroller, og gir deg verktøyene du trenger for å gi deg i kast med hvilken som helst middels stor produksjon. Avanserte Roland AV-funksjoner gjør vanskelige oppgaver enkle, med arbeidsflyt som kan tilpasses, omfattende automasjonsfunksjoner, fjernstyrt PTZ kamerakontroll, ett-trykks makrosekvensering, strømming over LAN og USB, og mye mer.

Hovedpunkter

- Bærbar hybrid arrangementslyd-/videomikser med direktestrømmingskodere  
- Kraftig liveproduksjonsautomasjon med sekvensering, makroer og scene-minner 
- Innebygde strømmingskodere for å sende to direktestrømmer i opptil 1080p / 60 FPS 
- Spill inn strømminger direkte til et SDXC-kort for arkivering, redigering og distribusjon 
- Seks 3G SDI-innganger med bilderate-omformere 
- Seks 1080p HDMI-innganger med bilderate-omformere og sanntidsskalerere
- Støtte for bilderater for kino og kringkasting
- Åttelags videoeffektmotor 
- Totalt åtte utganger: tre SDI, tre HDMI, USB-C-strømming og en egen utgang for direktestrømming 
- Sju valgbare utgangsmoduser: Program, Sub-Program, Aux, Preview og tre Multi-View-muligheter 
- 42-kanals digital lydmikser med avanserte effekter og prosessering 
- 16-slots lagringsfunksjon for stillbilder støtter skjermbilde eller opplastede BMP-, JPEG- og PNG-bilder via alfakanal i det interne ikke-flyktige minnet 
- Forbedre direktestrømmingene dine med lydeffekter, stillbilder og videokilder lagret på et SDXC-kort
- Lydavspillingsfunksjon med åtte triggerpader og innebygd minne for 16 lydfiler 
- PTZ-kontroll for 12 kameraer med støtte for flere varemerker og forskjellige protokoller
- Stor sjutommers berøringsskjerm med grafisk meny 
- Omfattende enhetskontroll med Bluetooth, USB, RS-232 og LAN 
- Fjernkontrollprogramvare tilgjengelig for iPad, macOS og Windows 
- Støtte for trådløs og kablet kamera-tally 

Videofunksjonalitet

Skap egne opplevelser for live- og internettpublikum
VR-120HDs fleksible videomuligheter lar deg håndtere ulike presentasjonsbehov når de oppstår under et arrangement. Tilordne kilder til åtte krysspunkt i farten, inkludert live videoinnganger, stillbilder og videoklipp. Prioriter kameraer og/eller datakilder med scene-gjenhenting. Og lag separate sendinger for live- og internettseere ved å tilordne komposisjonslag til flere busser ved behov.

HDMI- og SDI-innganger
VR-120HD støtter både HDMI for vanlige A/V-enheter og SDI for lange kabelstrekk og avanserte kameraer. Kombiner sømløst seks HDMI-kilder og seks SDI-kilder i full HD med et stort utvalg bilderater og fargeområder for kringkasting og kino. Alle HDMI-inngangene har innebygde skalerere med støtte for EDID og HDCP, noe som forhindrer tilkoblingsproblemer med klientkilder slik som datamaskiner, nettbrett, smarttelefoner, spillkonsoller og eldre 4:3-enheter. 

Integrert avspilling av stillbilder og videoklipp
Forbedre arrangementer med inkludert støtte for grafikk og videoavspilling. Hent fram stillbilder ved overganger mellom presentatører, vis grafikk i pauser og bruk PNG-er for å skape en dynamisk nedre tredjedel. Den integrerte videoavspilleren lar deg trigge klipp direkte fra SDXC-kortet, uten behov for å koble til en ekstern avspiller.

Pålegg og key-ere
Videoeffekter og grafikk er et must for å få gode, spennende produksjoner. VR-120HDs effektmotor har åtte komposisjonslag som kan tilordnes til Program-, Sub-Program- og Aux-utgangene, slik at du alltid holder publikumet engasjert med fint visuelt innhold. Med opptil fire bilde-i-bilde-vinduer og to nedstrøms key-lag med transparente PNG-bilder og støtte for ekstern key, kan du håndtere de kreative behovene til enhver kunde. For eksempel: 
Lag 1-2: Begynn med live videobakgrunnslag som kan mikses. 
Lag 3-6: Plasser fire bilde-i-bilde-lag eller chroma/luminance key-effekter. 
Lag 7-8: Legg til to nedstrøms key-ere med støtte for fyll- og key-innganger. 

Allsidige videoutganger
Med flere utganger som kan tilordnes fritt, inkludert tre SDI- og tre HDMI-utganger, en USB-C-strømmingsutgang og ethernetstrømming, gir VR-120HD deg en førsteklasses videomatrise. Send til programskjermer, auxiliarymonitorer, multiview produsentskjermer og internettpublikum samtidig, med en ren utgang for å kunne spille inn presentasjonen til et SDXC-kort. 

Audiofunksjonalitet

Digital lydmiksing på profesjonelt nivå
VR-120HD har kraftigere lydmuligheter enn noen annen videoswitcher i sin klasse, og fjerner utgiftene til en egen mikser og lydtekniker. Du har 42 kanaler med lydkontroll, komplett med en vert med bearbeidingsverktøy, muligheter for I/O-ruting og automasjonsfunksjoner.

Multikanals analoge og digitale innganger  
VR-120HD har seks balanserte lydinnganger med XLR/1/4-tommer kombinasjonskontakter, høykvalitets mikrofonpreamper og fantommating. Fire RCA-innganger er tilgjengelig for standard linje-enheter, og du kan også mikse inkludert digital lyd fra HDMI-, SDI- og USB-innganger. Bluetooth er også tilgjengelig, for å strømme lyd fra en mobilenhet 

Kraftfulle mikseverktøy 
Sett opp direkte kontroll for de viktigste lydsignalene med åtte fadere som kan tilordnes. Og når du har flere presentatører å håndtere kan du bruke Auto Mixing for å gjøre det enklere for deg og sikre at miksen mellom mikrofonene holder seg i balanse. Du kan stille inn slik at spesifikke innganger prioriteres når noen begynner å snakke, og andre lydnivåer automatisk reduseres etter behov.

En miks for hvert publikum
To auxiliary lydbusser lar deg stille inn unike mikser for mange ulike bruksområder. For eksempel kan du sende til et monitorsystem for sceneutøverne samtidig som du direktestrømmer en spesialisert miks som er uavhengig av det fysiske programmet. Allsidig ruting gjør at du fritt kan tilordne miks- og aux-bussene til de to stereo XLR-utgangene, RCA stereo-utgangen, USB- og strømmings-/innspillingsutganger, eller HDMI- og SDI-utgangene. 

Form lyden din
VR-120HD kombinerer den fulle kraften fra de nyeste digitale lydkonsollene med Rolands effekter. EQ og dynamisk bearbeiding finnes for hver inngang og utgang, og høykvalitets klang er også tilgjengelig for bruk til musikk og spesialeffekter. Du får også spesialiserte verktøy for å kunne håndtere lydutfordringer raskt, slik som automatisk anti-feedback for scenemikrofoner og adaptiv støyreduksjon for å fjerne bakgrunnsstøy og susing.

Lyd, slik du vil
Med VR-120HDs unike Audio Player-seksjon og åtte pader som kan tilordnes er det enkelt å forbedre arrangementer med spesielle lyder. Med et raskt trykk kan du trigge effekter, arrangementsannonseringer, nedtelling for e-sport eller temasanger når presentatørene går på scenen. Bare fantasien setter grensene.

Streaming- og Opptaksfunksjonalitet

Ethernet og USB-strømming, og innebygd innspilling 
Kundene krever gode, problemfrie sendinger, og VR-120HDs avanserte teknologi gjør direktestrømming til de mest populære plattformene enklere enn noensinne. Med støtte for både direkte strømming over ethernet og datastrømming over USB kan du levere høykvalitetspresentasjoner til hvilket som helst publikum. Og med samtidig SDXC-innspilling er det enkelt å ta opp showet for senere distribusjon. 

Sikker og pålitelig strømming over LAN 
Med VR-120HDs kraftfulle LAN-strømmingsmuligheter kan du koble direkte til Twitch, Facebook og andre plattformer uten å måtte bruke en datamaskin. Den Adaptive Bitrate-funksjonen overvåker kvaliteten til nettverkstilkoblingen og justerer automatisk strømmingsraten for å redusere forstyrrelser forårsaket av båndbreddeproblemer. Justerbar Safety Delay er også tilgjengelig, og gjør at du trygt kan strømme uscriptede arrangementer og forhindre at upassende innhold blir kringkastet.
    
To LAN-strømmingsdestinasjoner 
Du kan kode og kringkaste ethernet-direktestrømmer til to uavhengige kanaler samtidig til samme plattform for å nå et bredere publikum. Eller bruk den andre kanalen til å ta en lokal sikkerhetskopi i sanntid. Det er også mulig å bruke en mobiltelefon med 4G eller 5G som den primære strømmingstilkoblingen, eller som en ekstra backup.

USB-C-strømming opptil 60 FPS 
Strøm til hvilket som helst publikum i full HD til en datamaskin via USB. USB-C-tilkobling gir den samme plug-and-play-teknologien som webkameraer,* slik at du kan begynne å strømme umiddelbart med Zoom, Microsoft Teams eller hvilken som helst plattform som bruker et webkamera som kilde. 
*Kompatibel med USB videoklasse (UVC) og USB lydklasse (UAC). Støtter formatene YUY2 (ukomprimert) og Motion JPEG (komprimert). 

Innspilling til SDXC-kort
Med VR-120HDs innebygde opptaker kan du enkelt spille inn et arrangement til et SDXC-kort og gi kunden din en H.264 MP4 videofil* som de kan redigere og distribuere. Stereo WAV-lyd kan også tas opp individuelt, for podcaster og annen lyddreven media. Det er også mulig å ta stillbilder i det interne minnet fra hvilken som helst videoutgangsbus og lagre dem på kortet til senere bruk.
*Innspillingens bitrate er den samme som direktestrømmingens kodede bitrate.

Arbeidsflyt og Betjening

Ta full kontroll over produksjonene dine
VR-120HD gir umiddelbar kontroll over viktige funksjoner med hardwareknotter, glidebrytere og knapper. Og med den sju tommer store berøringsskjermen har du raskt tilgang til mer omfattende parametere og innstillinger. Scene-, makro- og sekvenseringsfunksjoner gjør arbeidsflyten din enda bedre, og gjør at du kan forhåndsprogrammere kompliserte handlinger og aktivere dem enkelt i løpet av arrangementet.

Rask gjenhenting av komplekse komposisjoner
Lagring og gjenhenting av egendefinerte framstillinger kan gjøres med kun noen få tastetrykk. De 32 sceneminnene og den avanserte effektmotoren jobber sammen for å gi deg sømløse skifter, inkludert synkronisering av overgangen mellom alle komposisjonslagene i programutgangen. De 100 makroene går enda dypere, og gjør at du kan bygge opp og utføre komplekse handlingslister som inkluderer switching, DSK på/av, lydmiksingsjusteringer, PTZ kamerabevegelser, og mye mer.  
 
Sekvenseringsmagi
VR-120HDs sequencer gjør forhåndsinnstillinger og makroer enda kraftigere, og gjør at du enkelt kan utføre perfekt timede cues. Sequenceren kan spille inn opptil 1000 trinn, og hvert trinn kan inkludere både forhåndsinnstillinger og makroer. Still inn cuene dine på forhånd i sekvenslisten og trigg dem i rekkefølge, for en stressfri produksjon.  
 
Automatisert switching og miksing 
Når det er mange presentatører på scenen, må du følge med på hva som skjer og skifte lyd og video samlet. De automatiserte videoswitching- og lydmiksingsfunksjonene i VR-120HD gjør denne kompliserte handlingen enkel. Arbeidsbelastningen blir mye lettere og publikum får en god opplevelse. 

Fjernstyring

PTZ kamerastøtte
Robotiserte PTZ (pan-tilt-zoom)-kameraer fjerner behovet for flere operatører, gir bedre dekning i kringkastingskvalitet og kan plasseres diskré takket være den lille størrelsen. VR-120HD har integrert støtte for utvalgte Canon, JVC, Panasonic, Sony, PTZOptics, Avonic og VISCA-kompatible PTZ LAN-kameraer. Sett sammen ulike varemerker som du vil, og betjen opptil 12 PTZ-kameraer samtidig. 

Omfattende fjernkontrollmuligheter
VR-120HD gir støtte for utvidet arbeidsflyt med egne programvareapper og et utvalg fjernkontroller. 
- Gratisappen VR-120HD Remote for iPad kobles til via Bluetooth, og gjør at du trådløst kan betjene funksjoner på arrangemetner via en bærbar berøringsenhet.*
- Bruk VR-120HD Remote Control Software for å betjene en switcher fra en Mac- eller Windows-maskin.
- Koble til fotbrytere eller expressionpedaler for å utføre over 100 ulike switcherkommandoer.  
- Trigg start/stop på Atomos-opptakere over HDMI. 
- Sett opp et tally-lys med Rolands Smart Tally eller tilkoblingen på det bakre panelet på enheten. 
- Integrer sømløst med systeminstallasjoner via RS-232 og TALLY/GPIO DB-sub-tilkoblinger.

 

Lenker
Min side