Skip to main content
Til toppen

Roland VR-6HD Direkte Streaming AV Mikser

Varenummer: 513192
Produktnummer: VR-6HD
EAN: 4957054519742
inkl. mva.

Proff hybrid event-mikser med seks HDMI-innganger, tre HDMI-utganger, 28-kanals lydmiksing, direkte LAN- og USB-C-utganger for webkamerastrømming, avanserte automasjonsfunksjoner, med mer.

Bærbart alt-i-ett-knutepunkt til direktestrømming for virksomheter

VR-6HD er ultrakompakt og fylt opp med innovative AV-teknologier fra Roland, og er den ultimate alt-i-ett-løsningen for direktestrømming av vanlige bedriftsarrangementer. VR-6HD har avanserte funksjoner og allsidige tilkoblingsmuligheter i et bærbart format som kan tas med overalt. Den er ideell for bedriftsmøter, salgspresentasjoner på nettet, religiøse møter og andre profesjonelle strømmings- og videoarrangementer.

Videoswitching, lydmiksing og LAN/USB-strømmingskodere er integrert i én enkelt strømlinjeformet enhet, noe som fjerner problemene og frustrasjonen som ofte kommer når du kobler sammen flere enheter. Og én operatør kan enkelt betjene alle produksjonsoppgavene med minimalt forarbeid, takket være det smarte grensesnittet, avanserte automasjonsverktøy, ett-trykks makrosekvensering, PTZ kamerakontroll, med mer. 

Hovedpunkter

- Ultra-kompakt lyd-/videomikser med direktestrømmingskodere  
- Kraftig liveproduksjonsautomasjon med sekvensering, makroer og scene-minner 
- Innebygde strømmingskodere for å sende to direktestrømmer i opptil 1080p / 60 FPS 
- Spill inn strømminger direkte til et SDXC-kort for arkivering, redigering og distribusjon 
- Seks 1080p HDMI-innganger med bilderate-omformere og sanntidsskalerere
- Støtte for bilderater for kino og kringkasting
- Firelags videoeffektmotor 
- Totalt fem utganger: tre HDMI, USB-C-strømming og en egen utgang for direktestrømming 
- Seks valgbare utgangsmoduser: Program, Sub-Program, Aux, Preview, Multi-View og Still-View
- 28-kanals digital lydmikser med avanserte effekter og prosessering 
- 16-slots lagringsfunksjon for stillbilder støtter skjermbilde eller opplastede BMP-, JPEG- og PNG-bilder via alfakanal i det interne ikke-flyktige minnet 
- Forbedre direktestrømmingene dine med lydeffekter, stillbilder og videokilder lagret på et SDXC-kort
- Lydavspillingsfunksjon med seks triggerpader og innebygd minne for 12 lydfiler 
- Kontrollér seks PTZ-kameraer med støtte for flere varemerker og blandede protokoller
- 4,3-tommers berøringsskjerm med grafisk meny 
- Omfattende enhetskontroll med Bluetooth®, USB, RS-232 og LAN 
- Fjernkontrollprogramvare tilgjengelig for iPad, macOS og Windows 
- Støtte for trådløs og kablet kamera-tally 

Videofunksjonalitet

Høykvalitetspresentasjoner på en enkel måte
De kraftfulle videomulighetene i VR-6HD gjør det enkelt å få profesjonelle produksjonsverdier i strømmingsproduksjoner for bedrifter. Koble til flere kameraer og datamaskiner via HDMI for ulike synsvinkler, og legg inn robotiserte PTZ-kameraer for å endre vinkler ved bare et trykk på en knapp. Du kan raskt tilordne og bytte mellom kilder, inkludert live HDMI-innganger, presentasjonsdekk, stillbilder og videoklipp. Du kan også lage egne sendinger for live- og internettseere ved å tilordne komposisjonslag til flere busser.

Flere HDMI-innganger
VR-6HD har støtte for HDMI, som er den vanligste videotilkoblingen i verden. Du kan sømløst kombinere seks HDMI-kilder i full HD med et utvalg av kringkastings- og filmatiske bilderater og fargeområder. Innebygde skalerere med støtte for EDID og HDCP gir enkel integrasjon med kilder slik som datamaskiner, nettbrett, smarttelefoner, spillkonsoller og eldre 4:3-enheter.  

Integrert avspilling av stillbilder og videoklipp
Forbedre arrangementer med inkludert støtte for grafikk og videoavspilling. Hent fram stillbilder ved overganger mellom presentatører, vis grafikk og bruk PNG-er for å skape en dynamisk nedre tredjedel. Den integrerte videoavspilleren lar deg trigge klipp direkte fra SDXC-kortet, uten behov for å koble til en ekstern avspiller.

Pålegg og key-ere
Videoeffekter og grafikk er et must for å få gode, spennende produksjoner. VR-6HDs effektmotor har fem komposisjonslag som kan tilordnes til Program-, Sub-Program- og Aux-utgangene, slik at du alltid holder publikumet engasjert. Med opptil to bilde-i-bilde-vinduer og ett nedstrøms key-lag med transparent PNG og støtte for ekstern key, kan du håndtere alle de kreative behovene. For eksempel: 
Lag 1-2: Begynn med live videobakgrunnslag som kan mikses. 
Lag 3-4: Plasser to bilde-i-bilde-lag eller chroma/luminance key-effekter. 
Lag 5: Legg til en nedstrøms key-er med støtte for fyll- og key-innganger. 

Videoutganger som kan tilordnes
VR-6HD gir deg en førsteklasses videomatrise med tre HDMI-utganger, en USB-C-strømmingsutgang og en utgang for ethernetstrømming. Send til programskjermer, auxiliarymonitorer, multiview produsentskjermer og internettpublikum samtidig, med en ren utgang for å kunne spille inn presentasjonen til et SDXC-kort. 

Audiofunksjonalitet

Digital lydmiksing på profesjonelt nivå
VR-6HD gir deg lydkvalitet i verdensklasse med 28 samtidige kanaler og Rolands anerkjente lydmiksingsfunksjoner. Omfattende EQ og dynamisk bearbeiding finnes på alle kanalene, komplett med praktiske biblioteker med forhåndsinnstillinger slik at du kan får proffe resultater umiddelbart. Kraftige problemløsningsverktøy finnes også, inkludert lydsynk-tilpasning, de-essing, støybegrenser, med mer. Det er også mulig å spille av lagret lyd underveis i strømmingen, med raske trykk på panelet. 

Multi-kanals lydinnganger og Bluetooth  
VR-6HD har profesjonell analog tilkobling med seks balanserte XLR/TRS kombinasjonskontakter, høykvalitets forforsterker for mikrofon, og fantommating. Stereo RCA-innganger er tilgjengelige for lydavspillere, elektroniske instrumenter og andre linje-enheter, og du kan mikse den interne digitale lyden fra kilder som er koblet til HDMI- og USB-inngangene. Og med inkludert Bluetooth er det enkelt å strømme trådløs lyd fra hvilken som helst mobilenhet. 

Kraftfulle mikseverktøy 
Sett opp direkte kontroll for de viktigste lydsignalene med sju glidebrytere som kan tilordnes. Og når du har flere presentatører å håndtere kan du bruke Auto Mixing for å gjøre det enklere for deg og sikre at miksen mellom mikrofonene holder seg i balanse. Du kan stille inn slik at spesifikke innganger prioriteres når noen begynner å snakke, og andre lydnivåer automatisk reduseres etter behov.

En miks for hvert publikum
To auxiliary lydbusser lar deg stille inn unike mikser for mange ulike bruksområder. For eksempel kan du sende til et monitorsystem for presentatører samtidig som du direktestrømmer en spesialisert miks som er uavhengig av det fysiske programmet. Allsidig ruting gjør at du fritt kan tilordne miks- og aux-bussene til de to stereo XLR-utgangene, RCA stereoutgangen, USB- og strømmings-/innspillingsutgangene eller HDMI-utgangene. 

Form lyden din
VR-6HD kombinerer den fulle kraften fra de nyeste digitale lydkonsollene med Rolands effekter. Firebånds EQ-er og dynamisk bearbeiding finnes for hver inngang og utgang, og høykvalitets klang er tilgjengelig for bruk til musikk og spesialeffekter. Du får også spesialiserte verktøy for å kunne håndtere lydutfordringer raskt, slik som automatisk anti-feedback for scenemikrofoner og adaptiv støyreduksjon for å fjerne bakgrunnsstøy og susing.

Lyd, slik du vil
Med VR-6HDs unike Audio Player-seksjon og seks pader som kan tilordnes er det enkelt å forbedre arrangementer med spesielle lyder. Med et raskt trykk kan du trigge lydeffekter, arrangementsannonseringer, nedtelling for e-sport eller temasanger for presentatørene. Bare fantasien setter grensen.

Streaming- og Opptaksfunksjonalitet

Ethernet-/USB-strømming og innebygd innspilling 
VR-6HDs avanserte teknologi gjør direktestrømming til de mest populære plattformene enklere enn noensinne. Med direktestrømming over ethernet, datastrømming over USB og støtte for adaptiv bitrate kan du levere høykvalitetspresentasjoner til hvilket som helst publikum. Og med samtidig SDXC-innspilling er det enkelt å ta opp presentasjoner for lagring og distribusjon. 

Sikker og pålitelig strømming over LAN 
VR-6HDs kraftfulle LAN-strømmingsmuligheter gjør at du kan koble direkte til Twitch, Facebook og andre plattformer uten å måtte bruke en datamaskin. Den adaptive bitrate-funksjonen overvåker kvaliteten til nettverkstilkoblingen og justerer automatisk strømmingsraten for å redusere forstyrrelser forårsaket av båndbreddeproblemer. Justerbar Safety Delay er også tilgjengelig, og gjør at du trygt kan strømme uscriptede arrangementer og forhindre at upassende innhold blir kringkastet.
    
To LAN-strømmingsdestinasjoner 
Nå ut til et bredere publikum ved å kringkaste til to ulike direktestrømmingskanaler på én gang. Du kan også bruke en mobiltelefon med 4G eller 5G som den primære strømmingstilkoblingen, eller som en ekstra backup.

USB-C-strømming opptil 60 FPS 
Strøm til hvilket som helst publikum i full HD til en datamaskin via USB. USB-C-tilkobling gir den samme plug-and-play-teknologien som webkameraer,* slik at du kan begynne å strømme umiddelbart med Zoom, Microsoft Teams eller hvilken som helst plattform som bruker et webkamera som kilde. 
*Kompatibel med USB videoklasse (UVC) og USB lydklasse (UAC). Støtter formatene YUY2 (ukomprimert) og Motion JPEG (komprimert). 

Innspilling til SDXC-kort
Med den innebygde opptakeren kan du enkelt spille inn et arrangement til et SDXC-kort og gi kunden din en H.264 MP4 videofil* som de kan redigere og distribuere. Stereo WAV-lyd kan også tas opp individuelt, for podcaster og annen lyddreven media. Det er også mulig å ta stillbilder i det interne minnet fra hvilken som helst videoutgangsbus og lagre dem på kortet til senere bruk.
*Innspillingens bitrate er den samme som direktestrømmingens kodingsbitrate.

Arbeidsflyt og Betjening

Ta full kontroll over produksjonene dine
Takket være det velorganiserte panelet og den intuitive arbeidsflyten kan selv operatører som er nybegynnere føle seg komfortable med å bruke VR-6HD. Fysiske knotter, glidebrytere og knapper gir direkte kontroll over viktige funksjoner, mens en 4,3-tommers berøringsskjerm gir enkel tilgang til mer avanserte parametere og innstillinger.  Sceneminne, makro og sekvenseringsfunksjoner gjør betjeningen enda enklere, og gjør at du kan forhåndsprogrammere kompliserte handlinger og enkelt aktivere dem.

Rask gjenhenting av komplekse komposisjoner
Lagring og gjenhenting av egendefinerte framstillinger kan gjøres med kun noen få knappetrykk. De 32 sceneminnene og den avanserte effektmotoren jobber sammen for å gi deg sømløse skifter, inkludert synkronisering av overgangen mellom alle komposisjonslagene i programutgangen. De 100 makroene går enda dypere, og gjør at du kan bygge opp og utføre komplekse handlingslister som inkluderer switching, DSK på/av, lydmiksingsjusteringer, PTZ kamerabevegelser, og mye mer.  
 
Sekvenseringsmagi
VR-6HDs sequencer gjør sceneminner og makroer enda kraftigere, og gjør at du enkelt kan utføre perfekt timede cues. Sequenceren kan spille inn opptil 1000 trinn, og hvert trinn kan inkludere både forhåndsinnstillinger og makroer. Still inn cuene dine på forhånd i sekvenslisten og trigg dem i rekkefølge, for en stressfri produksjon.  
 
Automatisert switching og miksing 
Når det er mange presentatører må du følge med på hva som skjer og skifte lyd og video samtidig. De automatiserte videoswitching- og lydmiksingsfunksjonene i VR-6HD gjør denne kompliserte handlingen enkel. Arbeidsbelastningen blir mye mindre og publikum får en god opplevelse. 

Fjernstyring

PTZ kamerastøtte
Robotiserte PTZ (pan-tilt-zoom)-kameraer fjerner behovet for flere operatører, gir bedre dekning i kringkastingskvalitet og kan plasseres diskret, takket være den lille størrelsen. VR-6HD har integrert støtte for utvalgte Canon, JVC, Panasonic, Sony, PTZOptics, Avonic og VISCA-kompatible PTZ LAN-kameraer. Sett sammen ulike varemerker som du vil, og betjen opptil seks PTZ-kameraer samtidig. 

Omfattende fjernkontrollmuligheter
VR-6HD gir støtte for utvidet arbeidsflyt med egne programvareapper og et utvalg fjernkontroller. 
- Gratisappen VR-6HD Remote for iPad kobles til via Bluetooth, og gjør at du trådløst kan betjene funksjoner på arrangementer via en bærbar berøringsenhet.*
- Bruk VR-6HD Remote Control Software for å betjene en switcher fra en Mac- eller Windows-maskin.* 
- Koble til fotbrytere eller expressionpedaler for å utføre over 100 ulike switcherkommandoer.  
- Trigg start/stop på utvalgte tredjeparts-opptakere over HDMI. 
- Sett opp et tally-lys med Rolands Smart Tally eller tilkoblingen på det bakre panelet på enheten. 
- Integrer sømløst med systeminstallasjoner via RS-232 og TALLY/GPIO D-Sub-tilkoblinger.
*Kommer i fjerde kvartal 2023.  

Lenker
Min side