Skip to main content
Til toppen

Roland VRC-01 AeroCaster Livestreaming System

Varenummer: 509567
Produktnummer: VRC-01
EAN: 4957054518370
inkl. mva.

Audio interface, AV-mikser og hardware kontrollflate for AeroCaster

Velkommen til trådløs direktestrømming

Lag et trådløst direktestrømmingsoppsett med flere kameraer ved å bruke mobilenheter. 

AeroCaster Livestreaming System
Bli kvitt kompliserte oppsett og kabelfloker som typisk trengs for å koble til kameraer, datamaskiner og switcher ved direktestrømming med flere kameraer. Med kun en iPad og et par mobiltelefoner vil det revolusjonerende Roland AeroCaster-systemet gjøre at du trådløst kan switche og strømme på favorittplattformen din på noen få minutter. 
AeroCaster gjør det enkelt og rimelig å lage trådløse flerkameraoppsett med produksjonskvalitet på proffnivå. Ved bruk av A/V-strømmen fra mobilenhetene de fleste har, åpner det banebrytende systemet vårt opp en ny verden av kreative muligheter for alle direktestrømmingsapplikasjoner, fra talkshow på nettet og musikkframføringer til livesalg, fjernundervisning, med mer.

Hovedfunksjoner

- Kraftig trådløs produksjonsløsning med hardwarekontrollflate/lydinterface og iPad-app med alle funksjoner 
- Bytt mellom opptil fire trådløse enheter samtidig, i tillegg til kameraet på verts-iPaden 
- Støtter trådløse kameratilkoblinger fra opptil fire støttede iOS- og Android-smarttelefoner og nettbrett 
- Del trådløst skjermer fra datamaskiner og mobile enheter via nettleseren Google Chrome 
- Bytt mellom kameraer, media og scener med mange ulike overgangseffekter 
- Lagre og hent fram igjen 30 scener med titler, grafikk og bilde-i-bilde-vinduer 
- Mediasammenslutning for å integrere video, lyd, bilder og grafikk du har lagret på iPaden din 
- Strøm direkte til YouTube, Facebook Live, Twitch og egne RTMP-kanaler over Wi-Fi eller 4G/5G mobilnettverk
- Følg seerkommentarer i AeroCaster LIVE-appen
- Spill inn programoutput og uavhengige kamerasignaler mens du strømmer eller er frakoblet
- Intuitiv hardware kontrollflate og lydinterface med to XLR-innganger, 3,5 mm stereoinngang og hodetelefon- og monitorutganger

Systemoversikt 

Det raskeste, enkleste switcheroppsettet
AeroCaster er et superkraftig A/V switchingsystem som er utrolig allsidig og enkelt å konfigurere. På et blunk kan du strømme flere kameraer og høykvaliteteslyd til YouTube, Facebook, Twitch og egne RTMP-kanaler over Wi-Fi eller 4G/5G mobilnettverk.
AeroCaster-systemet består av appen AeroCaster LIVE for iPad, AeroCaster VRC-1 hardware kontrollflate og lydinterface, og AeroCaster Camera-appen for iOS- og Android-mobilenheter. Det er også støtte for BYOD skjermdeling fra datamaskiner og mobilenheter.

Koble deg til den foretrukne strømmingsplattformen din
AeroCaster gir deg en enkel trådløs tilkobling til de ledende strømmeplattformene. Og når du kjøper systemet, får du full tilgang til alle AeroCaster-funksjonene, uten noen abonnementsavgift.

Detaljer

Samhandle med seerkommentarer
Når du direktestrømmer på Facebook, YouTube eller Twitch, vises seerkommentarer i AeroCaster LIVE-appen.

Fang opp video fra fem kilder 
I tillegg til å fange opp video på avstand fra fire mobilenheter, kan du få tilgang til en femte livevideokilde ved å bruke kameraet på iPaden.

Ett-trykks-endringer med Scener 
Lag opptil 30 scenepresets med tekstoverlegg, grafikk (inkludert transparente PNG-filer), justerbare bilde-i-bilde-vinduer, eller delt-skjerm-visninger.

Profesjonelle videoeffekter gjort enkelt
Bruk klipp, kryssoppløsninger og strøk for jevne overganger i sanntid

Få tilgang til iCould- og iPad-mediainnhold
Lag titler og vis videoklipp, bilder og grafikk med data lagret i iCloud eller i iPadens lokale mediabibliotek.

Kameraet du trenger er i lommen din 
Du trenger ikke alltid dyre DSLR-er og camcordere for dagligdagse videoproduksjoner. Med AeroCaster-systemet kan du få fullt utbytte av de fantastiske kameraene i de nyeste telefonene og bruke dem som høykvalitetesmateriale til direktestrømmingene dine.

Enkelt videoopptak med trådløs frihet 
Med helt trådløs tilkobling kan du bruke allerede tilgjengelige stasjonære holdere for å sette telefoner på steder der det er vanskelig å bruke et tradisjonelt kamera. Og med rimelige stabilitetsfester kan du fange stabile mobilopptak fra så langt unna som det trådløse nettverket ditt rekker.

Finjuster alle kameraene dine fra ett sted
Når mobilenhetene er koblet til AeroCaster LIVE har du fjernstyrt tilgang til alle de avanserte kamerainnstillingene på dem via appen. Balanser og sett sammen bildet mellom ulike telefonkameraer, og kontroller innstillinger slik som fokus, zoom, eksponering, hvitbalanse, med mer.

Spill inn program og ISO Video
Enten du strømmer direkte eller jobber frakoblet, lar det fleksible AeroCaster-systemet deg enkelt spille inn produksjoner du senere kan redigere og distribuere. Fang opp det kombinerte utgående programsignalet på iPaden og de isolerte videosignalene fra hver av telefonene. Deretter kan du overføre telefonvideoene til iPaden og sette sammen alle filene for post-produksjon i den appen du ønsker.

Trådløs skjermdeling med Google Chrome
AeroCaster Live gir deg også en enkel løsning for skjermdeling fra datamaskiner og mobilenheter. Presentatører kan enkelt koble seg til via Google Chrome-nettleseren over Wi-Fi, uten at det trengs kabler, videoadaptere eller dongler. 

Kombiner fantastiske visuelle uttrykk med kjempegod lyd 
AeroCaster hardware interface håndterer alt ut- og inn-lyden din trenger, med kraften til en liten kringkastingsmikser. Ved å bruke enkle, forståelige kontroller kan en person håndtere videoswitching og lydmiksing samtidig, uten at det trengs noen tidligere produksjonserfaring.

Hør det publikumet ditt hører
Med muligheten til å lytte til lydmiksen din gjennom hodetelefoner eller tilkoblede monitorhøyttalere, kan du sjekke at direktestrøm-seerne dine hører det du leverer. 

Strøm med topp lydkvalitet
AeroCaster hardwaren har to kombo-innganger for å kunne koble til XLR-mikrofoner, elektroniske musikkinstrumenter eller en livelydkonsoll. Og med et bredt spekter av inkluderte effekter vil utøverne alltid høres på sitt aller beste. Hodetelefontilkoblingen støtter også signal fra en hodetelefonmikrofon eller mikrofonen på øretelefonene for en tredje vokalkilde. Og du kan også ta inn tilleggslyd fra en mobilenhet eller musikkspiller via 3,5 mm stereoinngangen

Spill temamusikken din
Fra appen AeroCaster LIVE har du integrert tilgang til mediainnhold som er lagret i iCloud Drive. Spill åpningstemaet for å starte strømmingen, trigg kunngjøringer mellom pauser, eller bare legg til litt kul bakgrunnsmusikk eller lydeffekter når du vil. 
Merk: Noen direktestrømmingstjenester krever abonnementsavgift eller minimumskvalifikasjoner for å kunne brukes. 

Musikkframføringer
AeroCaster gjør det enkelt for artister å kommunisere med fans og å skaffe seg flere, med engasjerende flerkamerainnhold. Fang opp bilder fra alle vinkler og høykvalitets stereolydmiks fra masterkonsollen via AeroCaster-hardwaren.

Talkshow på nettet
Med AeroCaster har det aldri vært enklere å sette opp og gjennomføre et talkshow på nettet eller en videopodcast. Forbedre lyden din med profesjonelle kringkastingsmikker, bytt kameraer mellom ulike deltagere med et trykk, og bruk de kraftfulle inkluderte grafiske verktøyene for å identifisere dem med titler og navn. Og med skjermdeling via Google Chrome er det ikke noe problem å integrere grafiske framstillinger, videoer og annet innhold som trengs.

Livesalg
Tiltrekk deg kjøpere og øk profitten ved å presentere produktene dine med produksjonskvaliteten de fortjener. Fest telefoner for å ta opp de beste visningene og demonstrasjonene, og bytt så mellom dem på direkten med raske skjermberøringer. Eller vis studioproduktstillbilder, videoer, med mer, gjennom tilgangen til iPadens mediabibliotek.

Fremtidsrettet

Et voksende system
AeroCaster er en plattform i utvikling, med et framtidig styrking av systemet med nye funksjoner og kreative muligheter.

For mer informasjon om AeroCaster fra Roland, les mer på deres hjemmeside.

Lenker
Min side