Skip to main content
Til toppen

Roland XS-42H HDMI Matrise

Varenummer: 512464
Produktnummer: XS-42H
EAN: 4957054513313
inkl. mva.

HD Matrisevelger med 4 HDMI inn og 2 HDMI ut og kontrollfunksjoner over nettverk

XS-42H er switcheren alle og enhver kan koble seg til, og umiddelbart starte dele informasjon på en eller to skjermer. Det skaper effektive møter og sammenkoblinger.  
Den er enkel å installere, også for deg uten noen AV-erfaring overhodet, og gjør enhver flatskjerm-TV til et møterom-system.
 
- Velg mellom opp til fire HDMI-innganger til en eller to skjermer. 
- Innholdet vises automatisk med Auto Input Detection
- Automatisk valg av audio sammen med video. 
- Du kan lede møtet via nettlesereren på din tablet, smarttelefon eller PC (koblet til samme nettverk)
- Lagre møte-presets, for så å hente fram igjen møteoppsettene med et tastetrykk.  

Møt. Del. Repeter.
Når det kommer til å dele ideer og å samarbeide, er det viktig å skape det riktige miljøet.  Den raske tilveksten av ‘huddle spaces’ viser at folk trenger raske, fleksible måter å møtes på for å få ting gjort.  Men hvor mange ganger har du vært på et møte, bare for å kaste bort de første 10 minuttene ved å forsøke koble laptopen til den store skjermen eller prosjektoren? Og når “hjemme-TVer” brukes i business oppdager du fort at de ikke holder til oppgaven – med klumpete fjernkontroller og grensesnitt som ikke kan brukes med innganger som skifter ofte.   

Roland XS-42H sikrer at møtene dine starter umiddelbart, med rask, sømløs oppkobling av opp til fire datamaskiner og nettbrett over HDMI. XS-42H installeres på få minutter, og gjør at du kan miste fjernkontrollene, glemme “oppkoblings-angst” og skape et møterom som alle og enhver kan bruke i løpet av sekunder – uten at du må ringe IT-avdelingen enda en gang. 

DIY - Huddle without the hassle
Profesjonelt installerte “huddle space” AV-systemer er ikke billige, og for mindre selskaper er kostnadene ofte uoverkommelige.  Men om du kan montere en TV på veggen, da kan du installere og sette opp Roland XS-42H, som gir deg en “huddle space” som vil gjøre alles hverdag enklere.  XS-42H er liten, lett og enkel å plassere, og de medfølgende monteringsbrakettene gjør at den kan settes ute av syne, men klar for aksjon.  Du trenger ikke fysisk å trykke på en knapp for å endre inngangskilder, XS-42H kan kontrolleres fra en web-browser på computer, nettbrett eller smarttelefon.  

Slutt på alle oppkoblingsproblemer
Selv etter at man har lykkes med å koble til en skjerm, er det ikke gitt at du ser “ditt” skjermbilde. Riktig inngang må velges.  Ikke så rent sjelden kan dette skape kaos når du leter etter innstillingen for riktig inngang, mens alle andre starter å fikle med smarttelefonene sine.  XS-42Hs auto input deteksjon løser dette problemet ved å automatisk bytte til en nylig tilkoblet enhet, dette gjør overgangen til en neste presentasjonsholder veldig fin, og alle forblir fokusert i møtet. 

Tilkobling du kan stole på
XS-42H kan kobles til å vise et bredt utvalg kilder.  Enheten løser dette på to måter; EDID og skalering. EDID (Extended Display Identification Data) forteller PCen eller nettbrettet hva som er den riktige oppløsningen å sende ut, slik at du aldri mer trenger bekymre deg for dette.  Skalering lar deg koble til, bytte mellom og vise et utvalg ulike kilder og oppløsninger – så uansett hva som sendes inn, vil dette komme ut helt fint. 

Erstatt blanke skjermer med noe helt spesielt
Når en datamaskin kobles fra, kan XS-42H automatisk returnere til en spesifikk inngang, i stedet for den typiske sorte skjermen av en “tom” inngang.  Dette lar deg vise et lagret stillbilde med ditt selskaps logo, navnet på møteterommet – eller en screensaver fra en tilkoblet Apple TV eller Google Chromecast.   Du kan for eksempel lage en fin velkomstmelding til deltakerne før møtet starter.  

Koble til bedre høyttalere for super lyd
Selv om de fleste LED- og LCD-TVer ser bra ut, er lyden ofte et problem.  Roland XS-42H har stereo RCA-utganger for å koble til eksterne høyttalere eller lydplanker, som vil forbedre lydkvaliteten dramatisk.  Den innebygde lydmikseren i XS-42H vil skifte til lydkanalen som matcher videoinngangen ved hjelp av lyden som finnes i computerens HDMI-signal – ingen ekstra kabling trengs. 

Få mer gjort med to skjermer
Ved å benytte to skjermer side om side, kan du dele mer informasjon og få mer gjort.  Du kan sammenligne flere dokumenter, og søke på nettet mens du oppdaterer et forslag, eller ha videokonferanse på en skjerm og notater på den andre.  XS-42H lar deg gjøre alt dette, og mere til. Med ti “scenes” som kan recalles for å automatisk skifte både skjerm og audio fra riktig inngangskilde.

High-end touch-skjerm, uten high-end prislapp
High-end AV-systemer for møterom kommer ofte med en touch-skjerm – som regel med en high-end prislapp XS-42H lar deg bruke et hvilket som helst rimelig nettbrett som en  praktisk touch-kontroll, gjennom en browser-applikasjon.  Når du har koblet deg til selskapets nettverk er det bare å koble seg til XS-42Hs IP-adresse og bruke nettbrettet for å velge presets, innganger og kontrollere volumet – alt uten at du trenger å reise deg fra stolen.  
 

Roland XS-1HD Multiformat Matrisemikser

Kompakt 4 x 4 HDMI matrise og videomikser med innebygget skalering opp til Full HD og WUXGA signaler

509871
XS-1HD
Lenker
Min side