Skip to main content
Til toppen

Roland VC-1-SH SDI til HDMI Konverter

Varenummer: 512413
Produktnummer: VC-1-SH
EAN: 4957054503598
inkl. mva.

Robust SDI til HDMI konverter med tapsfri videokonvertering

VC-1 Video Converter-serien gir kompromissløs bildekvalitet ved å opprettholde de originale videosignalets egenskaper med rike svarte og lyse hvite nyanser. Det er ingen interlacing-artefakter eller andre konverterings- eller signalfeil som noen ganger finnes med andre videokonvertere. VC-1-serien har også en innebygd re-clocker for å kompensere for demping av SDI-signaler som transporteres over lange avstander. VC-1-serien støtter også både level A og B 3G-SDI, slik at du kan koble til en rekke SDI-kilder av høy kvalitet.

VC-1-serien er HDCP-kompatibel, slik at du kan konvertere eller videreføre HDCP-signaler, med unntak av eventuelle SDI-utganger. VC-1-DL gjør det også mulig å forsinke HDCP-signalet. Valgbar innfelling og utfelling av lyd lar deg rute forskjellige lydkilder til eller fra videoutstyr. Digitale AES/EBU-inngangs- og utgangssignaler støttes, slik at høykvalitets lydsignaler kan opprettholdes gjennom signalflyten.

Kostnaden for SDI-overvåking kan noen ganger være hinderlig for visse bruksområder. VC-1-SH-konverteren lar deg konvertere et SDI-signal til HDMI og gir en mer kostnadseffektiv overvåkingsløsning. Denne konverteren er også kompatibel med Roland V-40HD multi-format videomikser når du ønsker å bruke et SDI-kamera som inngang til mikseren.

Konvertere
Scaler-UDC Nei
Konverter utgang Lyd analog, Lyd AES/EBU, HDMI
Konverter inngang SDI, HD-SDI, 3G-SDI, Lyd analog, Lyd AES/EBU
Roland VC-1-HS HDMI til SDI Konverter

Robust HDMI til SDI konverter med tapsfri videokonvertering

512412
VC-1-HS
Roland VC-1-SC Scan Konverter

Multiformat opp- ned- krysskonvertering mellom SDI, HDMI og analoge videosignaler, samt embedding og de-embedding av lyd.

509409
VC-1-SC
Lenker
Min side