Skip to main content
Til toppen

Manfrotto 035 Super Clamp

Varenummer: 505678
Produktnummer: 682122
EAN: 8024221012040
inkl. mva.

Super Clamp uten pinne

  • Det mest allsidige grepet for lysutstyr
  • Kan belastes med opptil 15 kg, sekskantet 16 mm brakett og 1/4'' gjenger
  • Sikkerhet Tüv-sertifisering
  • Ergonomisk knott for å låse klemmen
  • Bredt utvalg av kompatible adaptere og tilbehør er tilgjengelig

Super Clamp er TÜV sikkerhetssertifisert, pålitelig og praktisk å bruke. Det er det perfekte fotoklippet for profesjonelle å ha med seg i vesken. Ikke bare er den genial enkel å bruke, den er også sterk nok til alle utfordringer, selv på de mest krevende skuddene.

Den kan enkelt bære opptil 15 kg, noe som gjør den til en skikkelig kraftig klemme. Takket være at den kun veier 430g, er den superenkel å legge i posen på slutten av dagen. Det er en lett grepsklemme, som gjør at du alltid vil ha full kontroll over bevegelsene dine, for raske, sikre og nøyaktige resultater. Og den griper fra 13 mm hele veien til maksimalt 55 mm, slik at du kan pare den med en rekke tilbehør uten problemer.

For å komme i gang trenger du bare å låse alt på plass med noen få raske bevegelser. En av dens enestående funksjoner er dens evne til å holde ting låst på plass. Faktisk har dette smarte fotoklippet et Tüv-sikkerhetssertifikat, fordi det er så enkelt å bruke og sikre. Den er komplett med et 16 mm sekskantet feste, pluss en standard M6-gjenge.

Lenker
Min side